Obchodzisz Halloween?

Jak wygląda u ciebie sytuacja z obchodzeniem Halloween? Stroisz dom, rozdajesz cuksy, a może nawet organizujesz imprezę z poczęstunkiem w swoim domu? :0

Nie. Ale nie zabraniam nikomu. To fajne święto

Jasne, że obchodzę. Szerokim łukiem.
:distorted_face:

Zwyczaj, który w szczególnych wypadkach może doprowadzić do tragedii. Złych ludzi nie brakuje, radzę uważać.

Lubuskie. Zbierał cukierki w Halloween, w jednym był gwóźdź, w innych szpilki. Sprawę bada policja - TVN24 https://share.google/2yQqrLSUvWip0Yv0K

Nie obchodziłam zwykle, ale nie mialabym nic przeciwko.

Nie obchodzę.

Jak się ludzie chcą bawić, mnie nic do tego. Sam nie obchodzę, ale dzieciaki częstuję cukierkami.

Obchodzę szerokim łukiem :slightly_smiling_face:

À propos świąt, jeszcze nie było Halloween i Święta Zmarłych, a w telewizji już pierwsze reklamy bożonarodzeniowe :santa_claus:

“Święta tuż, tuż!” :slight_smile:

Słyszałem. Poza moim rozumowaniem jest to, co trzeba mieć w głowie, żeby zrobić coś takiego.

Wystarczy być nadgorliwym katolikiem :slightly_smiling_face:

WHAT??? :laughing: :laughing: :laughing:
Jakieś 10 lat temu,obejrzałem sobie 3 części tego pomysłu.W pierwszej jest Jamie Lee Curtis którą lubię…

Obchodzę, co roku organizujemy imprezę przebieraną dla małej grupy znajomych.

Nie obchodzę ,ale jeśli ktoś przyjdzie to rozdaję cukierki i nie mam nic przeciwko temu .

Nie obchodzę, bardzo denerwują mnie takie „święta" importowane z Zachodu jakbyśmy nie mieli własnej kultury i tradycji, druga sprawa czy rozdaje cukierki to powiem że nie w mojej miejscowości nie spotyka się dzieciaków by chodziły po domach w tym dniu

Nie obchodzę tego głupiego “święta”

Serio już reklamy na Święta się pojawiły? :joy::sweat_smile:

Haha, świat upadł na głowę - Kevin we wrześniu, reklamy już w październiku, co to będzie co to będzie

Choć przypomniało mi się jak jechałam do szkoły i miałam ustawione na dzwonek “heijeee hooouooo coooraz bliżej Święta cooooraz bliżej Święta”, pewnego dnia właśnie w październiku zadzwonił telefon i cały autobus to usłyszał :joy:

ja obchodzę “szerokim łukiem”
To nie moja bajka

Nie, w zasadzie nie obchodzę żadnych uroczystości, nawet swoich urodzin.