@anon57379857 Co moge Ci doradzic.
Przed zaszczepieniem dziecka,popros o skierownie na badanie EEG.To badanie mozgu,bezinwazyjne.
Nawet gdybys kial je zrobic prywatnie,to koszt,nie powinien przekroczyc 100pln.bez aadnych dajerwrrkow,typu film,itd,bo ofetuja takie do niczego nie potrzebne dodatki,nayomiadt zwiekszajace niepomiernie koszt badania.
Ale z tego co wiem szczepionki a grypę nie chronią przed zarażeniem. One przyspieszają zwalczanie choroby przez organizm. By nie było powikłań.
No, ale i tak są powikłania, więc szczepionki to kłamstwo
Bardzo rzadko.
Warto poświęcić jedno życie by ocalić 10000 prawda? Tego nie unikniesz.
Na grypę nikt ci sie nie każe szczepić. Chodzi o te szczepionki z kalendarza ustawowego. Gruźlica, odra, tężec itd.
Jeszcze nikt mi nie przedstawił z wiarygodnego źródła dowodu, że szczepionki powodują mniejsza śmiertelność. Wszystko jest opłacane przez mafie farmaceutyczne
Poza tym to moje dziecko i moja decyzja czy chce dziecko szczepić, czy nie.
Dowodów na skuteczność jest znacznie więcej niż dowodów na szkodliwość.
Gdzie
Wszędzie. W badaniach na całym świecie.
“Lekarz” którego tak chętnie antyszczepionkowcy tutaj zapodają od dawna nie ma prawa do wykonywania zawodu. Środowisko sie od niego odcina.
Szczepienie dzieci to w religii Postępu odpowiednik chrztu. Nie szczepiąc dziecka, stajesz się w oczach jej wyznawców heretykiem. A że Postęp ma w Polsce dużo wyznawców, pewnie nawet większość społeczeństwa, to prawo się do nich dostosowało, a jako heretyk na żadne względy nie możesz liczyć…
Wszystkich nieszczepionych wsadzilabym do jakiegoś getta. Stwarzają zagrożenie dla normalnych na umyśle ludzi.
Nauka to najmądrzejsza religia jak powstała. Bez niej nadal mieszkałbyś w jaskini i żarł zające z ogniska.
Proszę o usunięcie tej mowy nienawisci
I nie wpadles na to dlaczego tak jest? LOL
Co się robi z przeciwnikami systemow? XD
Skoro jesteś zaszczepiona jak bydle hodowlane, to czego się obawiasz?
No tak nakazuje mafia, reżim. Wrogów reżimu się zwalcza, nie wiesz o tym?
To nie jest mowa nienawiści tylko zwykłe logiczne myślenie. Coś co w dużym stopniu zagraża izoluje się.
To masz myślenie niebezpiecznie zbliżone jak Niemcy 80 lat temu. Znaczy Niemcy naziści. Nie każdy Niemiec był zly
Dzieci są na różnych etapach rozwoju szczepione. Niedawno w przedszkolu w trójmieście panowala odra przez nieodpowiedzialnycj ludzi których nie zaszczepili dziecka. Oczywiście nie widzisz problemu?
W kwestiach epidemiologicznych nie ma mowy o pertrakcjach bo potem nagle może się pojawiać ospa prawdziwa, która zostala wyeliminowana przez szczepionki.