Dostałeś dowody?
Zasady są proste, nigdy nie wierz nikomu a resztę policzymy po bitwie
Dlatego moje nazwanie go krętaczem miało uzasadnienie. Nie mówię że robi wielomilionowe przekręty jak nasi miłomściwie panujący. Ale nagina prawdę.
A jego żonka też dyrektorski stołek w fundacji zajmuje…
To już pomijam ale masz rację.
Jeśli wyprowadza pieniądze polskich ofiarodawców i podatników za granicę, tam tworząc miejsca pracy, to jest więcej niż krętaczem, bo jest szkodnikiem.
Oto poradnik jak założyć fundację. Krok po kroku. Wbrew pozorom to nie jest takie trudne. Tylko chcieć.
.Mniejsza Orkiestra Swiątecznej Pomocy wydaje się odpowiednią nazwą.
Ale czy ja mu zazdroszczę? Nie. Czy wiem jak założyć fundację ? Tak. A fundacja robi też wiele zła. Pokazano to teraz jak państwo liczy na fundację. Wesz skąd wzięła się bieda w Afryce? Z programów pomocowych. Najgorsze jest pomagać źle.
Miałbym taką założyć, by odbierać chleb polskim pracodawcom i ich pracownikom, aby ich kosztem prosperowali zagraniczniacy?
O to zajebisty pomysł załóż fundację zbierającą na twoje pie rdolenie o harmonijnych miastach.
zazdroscisz?
W przedstawionym przez Ciebie sprawozdaniu nie znalazłem żadnego zapisu o zarobkach państwa Owsiaków. Być może nie umiałem znaleźć…
Owsiak i rodzina z fundacji żyją dla wielu ludzi za bogato
żeby nie zauroczyć robią tę dobrą robotę?
Odnoszę wrażenie, że jednak z Orkiestry nie żyją. Wypłata jest dla innych zatrudnionych w fundacji.
dochód zarządu. i szukaj członków zarządu.
myślę że się mylisz.
Masz prawo tak myśleć, tak jak na mam prawo myśleć, że się nie mylę.
oczywiście więc proszę pokaż mi z czego żyje owsiak i żona?
Nie mam ambicji udowadniania Tobie czegokolwiek, pozostając jednocześnie przy swoim zdaniu, że z Orkiestry nie ma żadnego dochodu, tylko z innych źródeł.
Dal mnie jest uczciwym człowiekiem. A te sprawozdania są za słabe na dowód, że tak nie jest, bo nie ma tam wykazanego jego zarobku. Są tylko dane ogólne. A to dużo za mało, by coś udowodnić.
Nazywanie pana Owsiaka krętaczem, to bardzo słabe jest.
ale w sprawozdaniach tylko widać że brał kasę co popieram bo powinien a sam zaprzecza co krętactwem est.