Od czego puchnie morda?

od kreatyniny może puchnąć ryj?
od dużych ilości białka w diecie może puchnąć pysk?
od pregabaliny może puchnąć gęba?
od stresu może puchnąć jadaczka?
od zbyt wielu witaminek może puchnąć ryło?
od stresu albo kawy może puchnąć japa?
Mam spuchniętą paszczę od pewnego czasu i nie wiem od czego.

Może dokonałeś autonokautu na sobie, cięzko pracując po godzinach, głowa osunęła ci się od komputera i walnęła ostro w blat, po czym naturalnie niczego więcej nie pamiętasz. Tylko morda ci trochę spuchła.

2 polubienia

to bardzo możliwe, bo bolą mnie też dziąsła na górze

1 polubienie

Od niektórych past do zębów.
Kupiłem jakąś “nowoczesną” i tam małymi literkami wyczytałem,że jak po umyciu spuchnie jama ustna lub twarz to trzeba szybko lecieć do dentysty albo zwykłego lekarza :wink:
-Póki co leży ona na półce nieużywana ale może się przydać do oczyszczania i polerowania srebra czy kranu…

3 polubienia

Tarczyca, nerki, alergia, za późno spozywana kolacja, sól lub alkohol w nadmiarze, sterydy, niektore inne leki.
proponuje do lekarza ustalic przyczynę.

1 polubienie

żartujesz? xD xD xD do lekarza xD xD xD
więcej się dowiem od pani Kazi sąsiadki niż od lekarza.

jem przed lulaniem 200 g. boczku słonego to może sól… pregabalina tez moze powodowac zatrzymanie wody? bo to woda zatrzymana w organizmie tak?

1 polubienie

A stopy i dlonie tez puchna?
Poza tym słony boczek przed snem?

Pregabalina? - co ty masz fibromialgie czy wlasnego cienia sie boisz?

nie, stopy chude… puchły mi kiedyś jak ćpałem kodeinę na smutek i piłem lukrecję na pęcherz.

cierpię na ból istnienia. pregabalina łagodzi ten ból.

To uwazaj, bo to lek uzalezniajacy.

psychicznie tylko i przy dawkach euforyzujących

Fizycznie tez.
A z czasem potrzebujesz coraz eiekszych dawek.
Leki nie cukierki.

Może tak się znieczulił kolega, że nie pamięta kto mu dał-za przeproszeniem-w buziuńkę :thinking: na integracji… Przyznaj się czyją babę poklepałeś?

1 polubienie

Taka buzia jak piszesz to przybiera dodatkowo teczowe kolory - co pewnie dla kolegi byloby wiekszym problemem niż sama opuchlizna. :stuck_out_tongue_winking_eye:

skad info, ze fizycznie uzaleznia?

A jak inaczej ma uzalezniac? To konkretna substancja. Dostarczasz odpowiednie dawki trucizny, którą organizm probuje zwalczyć, a ze chemia podstępna to funduje ci seans euforii.
Odastawisz to przygotuj się na głód narkotykowy.

aha, czyli chłopska, znaczy się babska filozofia

Od uderzenia

2 polubienia