Nie muszę, to las przychodzi do mnie Dookoła sporo niezagospodarowanych działek, wystawionych do sprzedaży i leżących odłogiem. Niektóre samosiejki drzew mają już ponad 2 metry. Jeszcze trochę i zacznę szukać grzybów
A co, już czas choinkę wycinać? Całkiem straciłem rachubę czasu…
Ciesz się @gra że masz takich sąsiadów że Ci las pod bokiem fundują.
A ja wcale nie do lasu bo lasu ci u nas nie ma, wszak miasto wojewódzkie. Ale po spacerowych ścieżkach wałów p/powodziowych też się dobrze chodzi (i biega). A ile psiarzy!
Wolno do lasu? Znaczy się, że tylko wolno wolno, a nie szybko?
Jasne. Po co szybko kiedy wolno jest przyjemnie i dłużej taki pobyt leśny trwa. Zachęcam i zalecam i nie tylko do lasu.
Teraz w pracy mam i las pełen śmieci i wodę chwilowo czystą - nadzieja że ryba doceni i z wody nie będzie wyłazić / jezioro /, gdzie mnie dalej chodzić
Nikt mi w innych językach od mojego nie będzie mówił kiedy mam wyjść do lasu
Maskę (z filtrem !) i rękawiczki nosiłam ponad dwa miesiące wcześniej niż nakazali.
I do lasu też wyjdę wtedy kiedy wyjdę, a nie kiedy pozwolą … no !
Tak będę leżała !
Po co było to zamykanie w Polsce ludzi w domach, zamykanie lasów fabryk fryzjerów dentystów itp jeżeli teraz będzie otwierane? Nie rozumiem co dalo to zamknięcie/ po co było to zamknięcie na kilka tygodni jeżeli za chwilę znowu będzie otwarcie? Przyjmując oficjalna wersję o koronawirusie jaka jest w mediach, bez żadnych teorii spiskowych, to wydaje się to jakieś kompletnie nielogiczne… I bez sensu
To Twój ukochany PI SS takie ma pomysły Jarka zapytaj
Nie PiS tylko cały świat. I to jest właśnie najbardziej zanujace tutaj że nawet w tej sytuacji musicie robić hejt udając że nie widzicie co się dzieje już w innych krajach xd
Fakty hejtem nie są. Bawaria i Francja za wybory płacą wysoką cenę, ale pisu to nie wzrusza.
Dla utrzymania się przy korytach, poświęcą zdrowie i życie ludzi.
Polska świetnie sobie radzi z zarazą, ale tylko w mediach, bo rzeczywistość już tak piękna nie jest.
Nie przesadzaj.
Jak na tak nieliczne forum rozrzut geograficzny to tu duzy.
zapytałeś:
czyli o konkretny rejon geograficzny, w którym obecnie rządzi PiSS. Gdybyś zapytał o to samo bez wskazywania konkretnego rejonu na Ziemi, odpowiedź mogła być zupełnie inna
Nie było by jej wcale wtedy xd
Kolega jak widzę pretenduje do stanowiska forumowego Wernyhory?