Na wselto tradycja polone zsfalszowany przeokturnie Chopin siew grobie przewracal:heart_eyes:ale biorac po uwage ilosc wodki?
Collins pięknie wspomniał w swym komentarzu.
To zaskakujaco udana piosenka.Powinna konczyc kazde"Greatest Hits"[bo teraz takie plyty beda sie pokazywac czesciej…
On miał kilka takich utworów. Zresztą, od kiedy zaczął występować solo, to już inna para kaloszy była. W kilku piosenkach pokazał klasę.
Byl niepwtarzalny
Tak, niewątpliwie miał swój styl.
Kolejny pomnik polskiej sceny odszedł.
RIP
Poznakowski to swego czasu,bardzo dobry kompozytor ale brzmienie Trubadurow to bylo jakies odpychajace polaczenie rosyjskich Wiesiolyje Rebiata i jugoslowianskich Trubadurow z Dubrovnika.To rzadko nawet pod big beat podchodzilo…
Ale zgadza sie ze akurat do takiego zestawu jaki podales,mozna bylo to jedynie zaliczyc.
Dlatego Poznakowski odszedł. Tak, jak Klenczon z Czerwonych Gitar. Zresztą samemu Krawczykowi odejście z Trubadurów na dobre wyszło.
ja mam lepiej - w miare cieplo jest przynajmnej nie zamarzam
Fakt, od strony kompozycjynej, aranżacji, tekstu wprost perfekcyjna!
Zapowiadal sie wiekszy,i to udany powrot.
Chyba jednak juz wczesniej zdrowie nie dopisalo.Wiecj bylo bowiem rubryk towarzyskich niz koncertowania…Ale…Moze to i lepiej?
Kiedy dzisiaj widze np. Ryszarda Rynkowskiego,robi mi sie smutno…
Aktualnie muzycznie jestem na etapie ragtime
Właśnie widziałem posta na FB z soboty w którym pisał że wyszedł ze szpitala.
Trawestując pewien znany cytat: pogłoski o mojej chorobie są mocno przesadzone - podobno w tym sensie odpowiedział niedawno po wyjściu ze szpitala na pytanie dziennikarzy. Okazuje się że choroba może być bardzo podstępna i dawać zmienne sygnały.
Mówi się szkoda chłopa, mógłby jeszcze pożyć gdyby to ludzkie zdrowie nie było takie niepewne. Ale zostawił nam swoje piosenki, będziemy mogli się ich nasłuchać do woli i podziwiać jego głęboki, aksamitny tembr.
uff, co do aksamitnosci mam zdanie odrebne
To prawo gwarantuje Ci konstytucja.
Mark Twain.