Zdarza Wam się oglądać?
Zdarza się, o ile leci Kevin. Innych nie uznaję.
Poważniej, bardzo mało telewizji oglądam i musi być coś naprawdę interesującego, żeby mnie na dłużej przed ekranem zatrzymać. Interesującego dla mnie, rzecz jasna.
A tak w ogóle, to tego typu filmy zaczynają mnie momentami wkurzać … ta przesłodzona muzyka, te dzwoneczki i ludzie cieszący się nie wiadomo z czego … brrrr. Z wiekiem ewidentnie staję się coraz większym zgredem.
Czasem, najchetniej w polowie upalnego lata
Jakos w święta na TV szkoda mi czasu
Od dawna nie oglądam i nie zapowiada się bym oglądał,
Oczywiście, A ten:
to już coroczna tradycja.
Oglądam. Choć nie obowiązkowo gdyż są mocno powtarzalne. Lubię Opowieść wigilijna w różnych wydaniach. Ostatnio odkryłam Grincza ( czy jak to się pisze) zabawne.
Wszystkim, którzy lubią tę kategorię polecam https://www.filmweb.pl/film/Święta%2C+święta+i…+znowu+%C5%9Bwi%C4%99ta-2020-865103 - w swej klasie bardzo dobry
@ihtiel Opowieść wigilijna taka klasyczna jest super! Film rysunkowy też bardzo dobry - polecam
Wiem wiem…
Tak i to czesto z wielką sympatią.Wyjatek to cykl o Kevinie.NIE CIERPIĘ od pierwszego wejrzenia!!!
Tutaj podstawą są ekranizacje Opowiesci wigilijnej,Dickensa.Z Patrickiem Stewartem albo ostatnio,z Georgem C.Scottem…
Nie wyobrazam sobie Świąt bez tych filmów!
Zawsze jakiś obejrzę. Nawet je lubię. Mają klimat.
Kwestie Kevina popieram w calej rozciaglosci.
To juz predzej strawie “komedie romantyczne” z cyklu jak zostac Swietym Mikolajem.
A dawno nie ogladalam Swiatecznej Gospody. Moze na YT bedzie? Tak na dobranoc.
Wczoraj obejrzałem film “Elf”. Fajny.
Ja lubię tę wersję baśni. Niekoniecznie związana ze świętami ale często w czasie świąt puszczana.
Klimat i smutek:
Najlepsza jest z Muppets
Gospoda…byla tutaj rok temu.Pewnie i teraz bedzie…
Widac kazdy kraj ma swoja klasyke.
Tak.W Polsce Potop i Znachor
Chyba nie o wiek,a o naszą psychikę chodzi.
Wczoraj oglądałam w tv ciekawy film o eksperymencie na ludziach zamkniętych na długie miesiące w stacji badawczej na Antarktydzie.
Podobno NASA zainteresowała się tymże projektem.
A gdy pomyślę,że nas też “pozamykano w domach” od czasu do czasu luzując i głosząc,że to “jedyne wyjście”…
EKSPERYMENT TRWA NADAL…?
Kevina obejrzałem raz albo półtora i starczy.
Podobały mi sie filmy Listy do M.1 i M.2. Ostatnio oglądałem M.3 i jestem zawiedziony, albo temat sie wyczerpał albo wyobraźnia twórców.
Ponieważ ogólnie mało filmów oglądam więc też nie czuję potrzeby aby na nie polować.