Oglądacie kreskówki? Właśnie trafiłem na Shreka, zajefajny film dla dzieci i dorosłych. A Wy macie jakieś kreskówki, które lubicie?
Shreka oglądałam. Dobry!
Tak. Zdarza mi się “Shrek”, “Igor”, “Koralina”, “Opowieść wigilijna”, “Sklep dla samobójców”, “Mary i Max”, “Wall-e”, “Madagaskar”, “Epoka lodowcowa”, “Kraina lodu”. Większość kreskówek ma po kilka części ale te pierwsze są zwykle najlepsze.
Dawno nie oglądałem ale jako smark uwielbiałem Tom i Jerry.
Nie mam jakoś
Tom & Jerry u nas leci przed seansami w naszym kinie Drive-In Albo diabeł tasmański
Teraz mi się włączają jak reklamy, przewijam stronę / nie na Pytamy / i są. Gdzieś jakaś ukryta subskrypcja się chyba przykleiła
Nie mówiąc o tym, że Karaiby potraktowano po macoszemu…
Wtedy Myszka Mickey nie była jeszcze tak dobra z geografii. Teraz powinna zrobić nowy film. Ale o ile wiem, jej się już nie chce
Geografia polityczna to faktycznie ciągła nauka. Prawie jak medycyna
kombinator?
od dawna dorysowac irzeba
ma partneke
patent
benadziejny
moze nie byc polityki? swieta sa
i gwiazdki
No i ok…Ale czy to jeszcze kreskówka?
Obejrzalem Ekspres polarny i podobnie jak w innej produkcji Zemeckisa,[Opowiesc wigilijna z Careyem] animacja i udzial aktorów to niemal jedno…Granice sie zacierają…
Ekspres to chyba najgorsze co widziałem. Ale obserwację masz słuszną, z jakiegoś powodu postacie animowane są podobne do właścicieli ich głosów
Też jestem zawiedziony.Ale coreczka Marvina Gaye’a,chcąc niechcąc,przyciaga oko.
Bo nie wiadomo co jest ludzkie a co animowane…
Boje sie ze zbliza sie czas gdy MM czy Claudia Cardinale…
Ach…Nie kuśmy losu…
To już się dzieje. Martwa Carrie Fisher w ostatniej części Gwiezdnych Wojen była kompletnie komputerowa…
Straszne…Jako milosnik kina,autentycznie,boje sie.