Facet rozwalił system, zdobył maksymalną liczbę punktów i nie dopuścił do głosu innych uczestników finału. Tak patrzę i się zastanawiam, czy to nie jakiś cyborg ze sztuczną inteligencją? Odpowiadał na wszystkie, najtrudniejsze pytania bez zastanowienia. A może czytał z promptera?
Niesamowity zawodnik. Jego wyczynu nie będzie w stanie poprawić nawet Chuck Norris.
Nie oglądałam, żałuję. Przed chwilą na wp czytałam o wczorajszym odcinku.
Czytalam, no coz, nudno sie robilo?
Obejrzałam teraz, dzięki
Niesamowity facet, wypruty z emocji, albo świetnie je maskujący. Odpowiada, jakby strzelał z karabinu maszynowego. Podziwiam wiedzę. ale jest w nim coś, co nie budzi zaufania.
Mam przerwę w pracy, weszłam w linka i niestety nie mogę tego obejrzeć, bo mieszkam za granicą:((
Szkoda…Z powodów licencyjnych,nie zobacze,jak czegokolwiek na tym calym VOD.Ale skądś znam te twarz,co zresztą męczy mnie od wczoraj
Mam to samo ale Ty jesteś w ue…
Wczoraj zobaczyłem zdjęcie i,z całym szacunkiem, lekki dreszcz bo facet ma w sobie coś"obłąkanego".No ale ja widziałem tylko zdjęcie…
To nie ma znaczenia.
VOD polski jest i basta.
Chciałem oglądnąć ale każą płacić więc zajmę się czymś innem
To szaleniec albo psychopata. Tacy miewają świetną pamięć.
Sa tacy co maja pamiec prawie absolutną, nas meczy ze gdzies cos dzwoniło a taki bezblednie zlokalizuje dzwonnicę
“chodzące encyklopedie” psychopatami na ogol nie są. Co najwyzej malo komunikatywni.
Czapka z głów.
@mężatka - jak to u was mówią: Chapeau bas!
Może dalsza rodzina Altmana z AI.
Ja przełamałam się i obejrzałam z reklamami, ale nic nie płacąc.
Reklamy ukradły mi ponad 2 minuty życia, bo nie dało się, jak w TV, przełączyć na inny portal. Cwaniary jedne
Raczej brat detektywa Monka…