Facet rozwalił system, zdobył maksymalną liczbę punktów i nie dopuścił do głosu innych uczestników finału. Tak patrzę i się zastanawiam, czy to nie jakiś cyborg ze sztuczną inteligencją? Odpowiadał na wszystkie, najtrudniejsze pytania bez zastanowienia. A może czytał z promptera? ![]()
Niesamowity zawodnik. Jego wyczynu nie będzie w stanie poprawić nawet Chuck Norris. ![]()
Nie oglądałam, żałuję. Przed chwilą na wp czytałam o wczorajszym odcinku.
Czytalam, no coz, nudno sie robilo?
Obejrzałam teraz, dzięki ![]()
Niesamowity facet, wypruty z emocji, albo świetnie je maskujący. Odpowiada, jakby strzelał z karabinu maszynowego. Podziwiam wiedzę. ale jest w nim coś, co nie budzi zaufania.
Mam przerwę w pracy, weszłam w linka i niestety nie mogę tego obejrzeć, bo mieszkam za granicą:((
Szkoda…Z powodów licencyjnych,nie zobacze,jak czegokolwiek na tym calym VOD.Ale skądś znam te twarz,co zresztą męczy mnie od wczoraj ![]()
Mam to samo ale Ty jesteś w ue… ![]()
![]()
Wczoraj zobaczyłem zdjęcie i,z całym szacunkiem, lekki dreszcz bo facet ma w sobie coś"obłąkanego".No ale ja widziałem tylko zdjęcie…
To nie ma znaczenia.
VOD polski jest i basta.
Chciałem oglądnąć ale każą płacić więc zajmę się czymś innem ![]()
To szaleniec albo psychopata. Tacy miewają świetną pamięć.
Sa tacy co maja pamiec prawie absolutną, nas meczy ze gdzies cos dzwoniło a taki bezblednie zlokalizuje dzwonnicę ![]()
![]()
“chodzące encyklopedie” psychopatami na ogol nie są. Co najwyzej malo komunikatywni.
Czapka z głów.
@mężatka - jak to u was mówią: Chapeau bas!
Może dalsza rodzina Altmana z AI.
Ja przełamałam się i obejrzałam z reklamami, ale nic nie płacąc.
Reklamy ukradły mi ponad 2 minuty życia, bo nie dało się, jak w TV, przełączyć na inny portal. Cwaniary jedne ![]()
Raczej brat detektywa Monka…