Kogo???
Bywa i tak
Akurat mnie to nie dziwi. W ogole ludzie posiadajacy szczególne uzdolnienia często są introwertykami. Albo w drugą stronę czyli miewajaja ego rozdete do niemozliwosci.
W jednym i drugim przypadku nie nalaza do osób szczegolnie akceptowanych przez uśrednioną większość.
Noo. Typ sprawia wrażenie nieco oderwanego od rzeczywistości.
Małomówny, spięty, nie uśmiecha się. Ale mądry. Wielu geniuszy miało autyzm albo schizofrenię.
@Bingola , od samego początku zastanawiałam się czy zadać Ci pytanie, ale w końcu stwierdziłam, że mnie nie zabijesz :)). Ile odpowiedzi +/- znałeś na tamte pytania? Przyznam, że jestem ciekawa , w końcu olbrzymią wiedzę posiadasz:))
Ma taka a nie inna urode, do tego czarny golfik, fryzurka i niektorych moze wystraszyc.
A co do mimiki? Nie kazdy lubi robic firanke z zębów przy byla okazji.
Swoją drogą to ciekawa jestem jakby sie sprawdzil w Milionerach.
Tylko, zevteraz oczekiwania kibiców duże, to musieliby go nieco przecharakteryzowac
@mężatka - pisalem juz wyzej, nie znalem odpowiedzi na 3 pytania, ale na kilka innych nie wiem czy przypomnialbym sobie w 3 sekundy. Reszta byla latwa.
Jak bede w PL to zobacze ile mi do tego wiedzowego Nosferatu brakuje?
Tu chetnie ogladam podobne teleturnieje, z wiedza ogólną na ogol problemu nie ma, ale niestety szkol hiszpanskich nie kończyłam i wiele pytan o tubylczych bohaterów czy zdarzenia jest dla mnie czarna magią.
A chlopak się sprawdzil, wie, ze moze.
Jak wczoraj pisalam?
Być może wystartuje w jakimś innym teleturnieju za jakis czas. Jak emocje ochłoną.
I znajdą sie chętni do starcia?
A mistrz Krukowski wczoraj wygrał I etap turnieju mistrzów w VaBanque. Trafił z premią na kategorię “Zwycięzcy Mundiali” - postawił wszystko - ja tez bym tak zrobił - pytanie banalne: “Mistrz świata z 1966 w Anglii”
Jak dla kogo…
Ja bym podala Zanzibar…
Nie jestem specjalistą i nie mam prawa diagnozowac, ale ten pan Artur wygladz mi na spektrum autyzmy wysokofunkcjonujące.
Znac odpowiedz nz pytania to jedno(ja tez nie chwalac znałam wiekszosc)a zdazyc w czasie tych sekund i wytrzymac stres to zupelnie inne.
Tak, ja to wiem, tylko nie wiem odnośnie, którego finału mówisz? Czy masz na myśli ten pierwszy, czy finał finałów, w którym zabrakło tego uczestnika?
NIe, ten w którym ten gość wystąpił.
Ojej, kto z nas na swoj sposob autystyczny nie jest?
Tak ma , studia skonczyl i wybrał wieś nie miasto? Wygral teleturniej i nie gwiazdorzy?
Faktycznie nienormalny jakis?
Właśnie udalo mi sie na YT dopaść całość
Zgadzam sie z @Bingola , pytania az takie straszne nie byly, doliczając stres i reflektorani po oczach? No to gosc ma duza umiejetnosc koncentracji na tym co robi. I to do konca.
Zeby nasi kopacze pilki tak potrafili?
Pograc innym nie dał
“Dawno żadne telewizyjne wydarzenie nie poruszyło tak widzami” koniec cytatu. Wami też poruszyło, jak widzę …
W koncu w zalewie “wielkich bratow” trafila się perełka - ktos znal wszystkie odpowiedzi…