Oglądalność Oskarów

Chodzi Ci o wersje z Robertem Downeyem?Jesli tak to calkowicie sie zgadzam!Calkowite niezrozumienie i popis glupoty.
Gorsze byly tylko wspolczesne Aniołki Charliego.Oraz nieszczesna wersja Upiora z Luwru :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Podobne nazwisko @benasek ale jednak inne. Autorem animowanej Katedry nominowanej w 2003 roku do Oscara jest Tomasz Bagiński.

2 polubienia

A jak już jesteśmy przy animacji i przy Oscarach. Kto pamięta pierwszy animowany film polski który został nagrodzony Oscarem?
Chodzi o Tango zrealizowane przez Zbigniewa Rybczyńskiego w roku 1980. Muszę przyznać że sporo się nagłowiłem nad techniczną stroną realizacji takiego obrazu.

2 polubienia

@collins02
Nawet nie zwrocilam uwagi z kim, tylko szybko zamknelam okienko
Teraz sprawdzilam. Tak, to ta wersja. A co do twierdzenia “popis glupoty” to jestem twojego zdania

1 polubienie

Znalazłam “Tango”.
“Katedra”

2 polubienia

Obejrzalem sobie raz jeszcze…To dziwne ale to wciąga!I to chyba jest główny triumf realizatora.

1 polubienie

Zgadza się, ranny pośpiech, już poprawiłem.

1 polubienie

Powiem w stylu pana H.

Wszyscy się przyłączyli do mnie, zaprzestając patologicznego oglądania takich ceremonii, przy pomocy których, usiłuje się nam wmówić że zysk w ekonomii istnieje.

2 polubienia

Tak.

2 polubienia

A oglądał ktoś ten Parasite? Bo mam możliwość obejrzenia na jakimś vod i nie wiem czy się opłaca płacić :rofl:

Ja widziałem. Puenta jest zaskakująca, ale dziełem wybitnym film według mnie nie jest. Nie wiem o co zachwyt, chociaż film jest dobry.

1 polubienie

@GumowaKaczka Rączek poleca. Ufam mu. Zobaczę. VOD ma jakieś rabaty z okazji urodzin. Tylko 4,80 czy jakoś. Spróbuję

1 polubienie

Chyba ogólny przesyt tym typem rozrywki, wydaje mi się, że w ogóle ludzi coraz mniej interesuje oglądanie jakichś gal. Jak są bardzo zainteresowani, tuż po dostaną powiadomienie w telefonie, który film dostał nagrodę w której kategorii, jak są mniej zainteresowani, to np. wyśpią się i sprawdzą to po wstaniu z łóżka. Jak bardziej niż filmy interesują ich, nie wiem, sukienki aktorek, to też na następny dzień obczają sobie tylko to. Bez potrzeby oglądania.

2 polubienia