I co teraz śliczny Putin zrobi? Zapłacze się?
Pamiętam, że kiedyś nie wpuszczono ich do Polski, podłoża i c.d. nie śledziłam
Ale to tylko motocyklisci xd w porownaniu do ukrainskich bojowek
Nie zdobędzie Ukrainy … Musiałby ich chyba wszystkich zabić. Znam trochę ten naród. Nawet gdyby się tak zdarzyło, że na chwilę zajmie to terytorium, w co oczywiście nie wierzę, to utrzymanie tej sytuacji kosztowałoby tyle, że Rosji na to stać nie będzie.
Ciężki sprzęt rosyjski już zaczyna nie tylko grzęznąć ale wręcz zakopywać się w ukraińskiej ziemi. Jedyne wyjście dla ruskich, to atak z powietrza i z wody.
Znalazłam następną firmę i wklejam, bo może ktoś nie wie.

A to teraz europejczycy platek na sniadanie jesc nie będą? XD
Będziesz jadł płatki z krwią ukraińskich matek i ich dzieci?
Dasz radę przełknąć?
Odmawiam odpowiedzi na to pytanie.
Ale popieram protest jakby co.
Slyszalas cos o red bullu? Czy wycofal sie z rosji?
Nie wiem. Na ten temat nic nie znalazłam.
Te ukraińskie bojówki, byłyby tym samem teraz, co obsrańy od Bąkiewicza, gdyby nie aneksja na Krym. I ktoś im mocno pomógł wejść na stopień wyższy. Ukraina kryształowa nie jest, ale nie czas dziś to wypominać. Poczekajmy.
W 2015 i 2016.
Stadnie ich nie wpuszczono, skonczylo sie wymiana not dyplomatycznych.
To dotyczylo przejazdow zwiazanych z 70 i 71 rocznicą zakonczenia wojny i dojazdem do Niemiec. Sprawa tez rozbijala się o wydanie przez Niemcy wiz wjazdowych do UE. W kazdym razie wtedy stadnie nie przejechali, a potem to juz chyba nie probowali organizowac takich cyrków.
Motocyklisci to specyficzny narodek.
Znajdziesz tam pelen przekroj spoleczenstwa, na fanow poszczegolnych marek moto. I trzeba uwazac, bo kazda grupa ma swoj kod zachowan i ubioru.
Pod wzgledem socjologicznym ciekawe zjawisko ci milosnicy dwoch kółek.
Tylko niestety mają sklonnosci to łączenia sie w grupy niekoniecznie przestrzegajace prawa. A to prowadzi do tego, ze jak trafia na cos (przestrzen, mozliwosc zastraszania) kogoś, kto im zapewni bezkarność (jak Putin) potrafia sie zanienic w bandytow czy organizacje typu mafijnego.
W USA doliczono sie sporek ilosci takich “klubów”
Tekst co prawda po hiszpansku, ale google sobie z nim nieźle radzi
Jesli Ukraina bedzie otrzymywala pomoc zarowno w sprzecie jak i zywnosci to Rosja przy tych sankcjach finansowo nie wytrzyma.
Ja tego paskudztwa z zalozenia nie jadam…
Ale zawsze masz jeszcze platki Kellogs.
Dobre… amerykanskie…
To już wiedzą wszyscy, nawet te ruskie bęcwały … ![]()
Też je uważasz za paskudne? ![]()
Red Bull jest austriacki, moze znajdziesz cos więcej o nich na stronach niemieckojezycznych?