I co teraz śliczny Putin zrobi? Zapłacze się?
Botoks to nie problem.
Laboratoria ma. Jadu mu nie brakuje, kiełbasę jakąś zorganizuje.
Niedawno reklamowal lek na covida. Sadzac po zachowaniu nie bardzo do niego docieralo co to za dziwne opakowanie?
Pamiętam, że kiedyś nie wpuszczono ich do Polski, podłoża i c.d. nie śledziłam
Ale to tylko motocyklisci xd w porownaniu do ukrainskich bojowek
Nie zdobędzie Ukrainy … Musiałby ich chyba wszystkich zabić. Znam trochę ten naród. Nawet gdyby się tak zdarzyło, że na chwilę zajmie to terytorium, w co oczywiście nie wierzę, to utrzymanie tej sytuacji kosztowałoby tyle, że Rosji na to stać nie będzie.
Ciężki sprzęt rosyjski już zaczyna nie tylko grzęznąć ale wręcz zakopywać się w ukraińskiej ziemi. Jedyne wyjście dla ruskich, to atak z powietrza i z wody.
Znalazłam następną firmę i wklejam, bo może ktoś nie wie.

A to teraz europejczycy platek na sniadanie jesc nie będą? XD
Będziesz jadł płatki z krwią ukraińskich matek i ich dzieci?
Dasz radę przełknąć?
Odmawiam odpowiedzi na to pytanie.
Ale popieram protest jakby co.
Slyszalas cos o red bullu? Czy wycofal sie z rosji?
Nie wiem. Na ten temat nic nie znalazłam.
Te ukraińskie bojówki, byłyby tym samem teraz, co obsrańy od Bąkiewicza, gdyby nie aneksja na Krym. I ktoś im mocno pomógł wejść na stopień wyższy. Ukraina kryształowa nie jest, ale nie czas dziś to wypominać. Poczekajmy.
W 2015 i 2016.
Stadnie ich nie wpuszczono, skonczylo sie wymiana not dyplomatycznych.
To dotyczylo przejazdow zwiazanych z 70 i 71 rocznicą zakonczenia wojny i dojazdem do Niemiec. Sprawa tez rozbijala się o wydanie przez Niemcy wiz wjazdowych do UE. W kazdym razie wtedy stadnie nie przejechali, a potem to juz chyba nie probowali organizowac takich cyrków.
Motocyklisci to specyficzny narodek.
Znajdziesz tam pelen przekroj spoleczenstwa, na fanow poszczegolnych marek moto. I trzeba uwazac, bo kazda grupa ma swoj kod zachowan i ubioru.
Pod wzgledem socjologicznym ciekawe zjawisko ci milosnicy dwoch kółek.
Tylko niestety mają sklonnosci to łączenia sie w grupy niekoniecznie przestrzegajace prawa. A to prowadzi do tego, ze jak trafia na cos (przestrzen, mozliwosc zastraszania) kogoś, kto im zapewni bezkarność (jak Putin) potrafia sie zanienic w bandytow czy organizacje typu mafijnego.
W USA doliczono sie sporek ilosci takich “klubów”
Tekst co prawda po hiszpansku, ale google sobie z nim nieźle radzi
Jesli Ukraina bedzie otrzymywala pomoc zarowno w sprzecie jak i zywnosci to Rosja przy tych sankcjach finansowo nie wytrzyma.
Ja tego paskudztwa z zalozenia nie jadam…
Ale zawsze masz jeszcze platki Kellogs.
Dobre… amerykanskie…
To już wiedzą wszyscy, nawet te ruskie bęcwały … ![]()
Też je uważasz za paskudne? ![]()
Red Bull jest austriacki, moze znajdziesz cos więcej o nich na stronach niemieckojezycznych?