Ogłaszam koniec sezonu ogórkowego

czyli kto uczy nasze dzieci :woman_facepalming:Jeszcze, żeby uczył, ale rządzi …

1 polubienie

Biedacy. Wislockiej nie czytali?
Fakt, ze to i Kamasutra to teraz chyba na indeksie?

1 polubienie

Te dyrektorki to często psychopatki do tego makiaweliczne, stąd pragną wrażeń. Bo jaki normalny człowiek po tych stresach, jakich teraz wymaga taka praca ma jeszcze siłę się puszczać …normalny ledwo się trzyma.

1 polubienie

Moze to dla nich wypoczynek?
Nie mi oceniać, ale przy tak sfeminizowanym zawodzie to chlop na koniec dnia moze być atrakcją?

1 polubienie

Wierność jest nudna

Ona chyba napisała, że ma męża. To nauczycieli cisną takie france, płacą co łaska, męczą dzieci nadgodzinami coraz to z innym nauczycielem żeby swoich obdzielać zamiast zatrudnić nauczyciela i jeszcze mają siłę tak żyć?
Oby ja= a choroba weneryczna dopadła :frowning:

1 polubienie

Tam ci wkleiłam piosenkę na cześć Twojego maczismu…

1 polubienie

No i kto to mowi?
No chyba, ze masz więcej niz jeden kufel do piwa :joy_cat::beer:

2 polubienia

Żart: Ja podziwiam wierność swojej przyjaciółki. Ona miała już trzech mężów, ale nadal tego samego kochanka :joy:

2 polubienia

Ostatni tak ciepły dzień.
Idzie jesień
:sun_with_face::hot_face::beer::beer::fallen_leaf:

2 polubienia

Ja jak nic sie nie zmieni za tydzien odlatuje do cieplych krajów…

1 polubienie

No i po lecie. Poważny spadek temperatury i deszcz
:cloud::cloud_with_rain::fallen_leaf::beer::beer:

1 polubienie

Ciepły ten deszcz, jeszcze z polnocy nie dmuchaneło, ale drzewa liscie traca na potęgę. Ale to chyba nie temperatura a krótszy dzien?

1 polubienie

Deszcz, chłód
:cloud::cloud_with_rain::cloud_with_rain::beer:

1 polubienie

"W mieszkaniu wikariusza miała odbyć się całonocna impreza, a uczestniczący w niej mężczyźni mieli zażywać środki na potencję.

— Ze wstępnych ustaleń wynika, że bezpośrednią przyczyną śmierci mężczyzny była ostra niewydolność krążeniowo-oddechowa —"to ja już rozumiem skąd powiedzenie, że się komuś w d poprzewracało…

1 polubienie

Ktoś gębę z pragebą pomylil?
A tak serio?
Dzieciom nikt nie wierzył, ale pozbyc sie trupa trudniej

1 polubienie

A wczłowiek się zastanawia, czy lepiej mieć pracę z 1 czy 2 przesiadkami +np.14min. na dojście jeszcze …Łącznie 1:23min.dojazdu… Księża powinni wędrować jak bardzi to by im się głupot odechciało.

2 polubienia

Wedruja, od parafii do parafii. Za karę.

1 polubienie