Do auta nie wsiądę.
Nie będziesz w stanie w drzwi wcelować?
Czerwony z zielonym mi się pomyli.
Jeszcze chwila, jeszcze trochę.
Już za chwileczkę
Już za momencik
Piątek z Devilem
Będzie się kręcił…
Za 3h
No… to momencik…
jeeest? !!
mi sie zaczal wczoraj od tatara z lososia i pięćdziesiątki czystej dozowanej z umiarem
dzis czekam na wyrosniecie skrzeli i pletw. ewentualnie muszli - to w razie harmonijnej zmiany na co jesz tym sie stajesz
jutro bede miala skosne oczy
Do mojej części kraju to ogłoszenie chyba nie dotarło, bo jutro idę do pracy
Czyli weekend pod znakiem malpki? To cos w stylu kolegi @benasek
http://creativepatology.pl/wp-content/uploads/2018/09/jeszczepic-szczepic-kwasniewski-mem-alkohol-memy-creativepatology.jpg
Wow dawno tego nie słyszałem, i kolejna końcówka dnia jest super przy muzyczce
Oj żebyś wiedział jak bardzo i jak dużo tych stron
Już prawie. Szkoda że tak mokro i wietrznie. Nie idzie pić pod sklepem. Zresztą ludzie wyganiają. Glupi ci ludzie.
A musisz akurat pod sklepem? Zaproś kumpli na chatę. Jak dobrze popijecie, to jutro będziesz szukał nawet szafy. Nie będziesz się nudził w czasie weekendu
Niektórych nie mogę zaprosić do domu bo śmierdzą.
Coś Ty taki delikatny? Przyzwyczaisz się. Pośmierdzą trochę z początku, a potem już nie będziesz czuł
Nie bo potem jak mama do mnie przyjedzie to czuje te smrody i się wqrwia. Najpierw się umyj a potem pij
Nierzadko z bezdomnymi sobie piję. Alkohol łączy ludzi.
Staczasz się. Zauważysz to dopiero, jak dorównasz do nich. Albo i nie zauważysz, bo tak się odmóżdżysz alkoholem, że będzie Ci wszystko jedno…
Devil - lepiej się “sparuj”. Jak Ci kobieta rozumu wałkiem do głowy nastuka, to odechce Ci się alkoholu.
Dlatego bardzo potrzebuje kobiety. Inaczej umrę na wątrobę albo mnie zabiją za hajs na flaszkę.