Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Do auta nie wsiądę.

Nie będziesz w stanie w drzwi wcelować?

2 polubienia

Czerwony z zielonym mi się pomyli.

1 polubienie

Jeszcze chwila, jeszcze trochę.

1 polubienie

Już za chwileczkę
Już za momencik
Piątek z Devilem
Będzie się kręcił… :joy:

1 polubienie

Za 3h

1 polubienie

No… to momencik… :grinning:

1 polubienie

jeeest? !!
mi sie zaczal wczoraj od tatara z lososia i pięćdziesiątki czystej dozowanej z umiarem
dzis czekam na wyrosniecie skrzeli i pletw. ewentualnie muszli - to w razie harmonijnej zmiany na co jesz tym sie stajesz
jutro bede miala skosne oczy

2 polubienia

Do mojej części kraju to ogłoszenie chyba nie dotarło, bo jutro idę do pracy :laughing:

1 polubienie

No to małpujemy mordeczki:

1 polubienie

Czyli weekend pod znakiem malpki? To cos w stylu kolegi @benasek
http://creativepatology.pl/wp-content/uploads/2018/09/jeszczepic-szczepic-kwasniewski-mem-alkohol-memy-creativepatology.jpg

1 polubienie

Wow dawno tego nie słyszałem, i kolejna końcówka dnia jest super przy muzyczce

Oj żebyś wiedział jak bardzo i jak dużo tych stron

Już prawie. Szkoda że tak mokro i wietrznie. Nie idzie pić pod sklepem. Zresztą ludzie wyganiają. Glupi ci ludzie.

1 polubienie

A musisz akurat pod sklepem? Zaproś kumpli na chatę. Jak dobrze popijecie, to jutro będziesz szukał nawet szafy. Nie będziesz się nudził w czasie weekendu :joy:

4 polubienia

Niektórych nie mogę zaprosić do domu bo śmierdzą.

1 polubienie

Coś Ty taki delikatny? Przyzwyczaisz się. Pośmierdzą trochę z początku, a potem już nie będziesz czuł :wink:

1 polubienie

Nie bo potem jak mama do mnie przyjedzie to czuje te smrody i się wqrwia. Najpierw się umyj a potem pij :grin:
Nierzadko z bezdomnymi sobie piję. Alkohol łączy ludzi.

1 polubienie

Staczasz się. Zauważysz to dopiero, jak dorównasz do nich. Albo i nie zauważysz, bo tak się odmóżdżysz alkoholem, że będzie Ci wszystko jedno…
Devil - lepiej się “sparuj”. Jak Ci kobieta rozumu wałkiem do głowy nastuka, to odechce Ci się alkoholu. :joy:

2 polubienia

Dlatego bardzo potrzebuje kobiety. Inaczej umrę na wątrobę albo mnie zabiją za hajs na flaszkę.

1 polubienie