Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Potrzebujesz, to bierz. Są na wyciągnięcie ręki. Wytrzeźwiej i ruszaj na podbój. :cherry_blossom:

1 polubienie

Na poczatek, ze wzgledow bezpieczenstwa moze kup sobie do domu duze lustro? Towarzystwo bedziesz mial zacne bo wlasne?

2 polubienia

Ale z nałogami nie biorą

2 polubienia

Jak się zakocha, to nałogi idą na drugi plan :wink:

2 polubienia

To wywal nałoga. Po co Ci on? AA naprawdę jest skuteczne. Serio!

2 polubienia

Rozśmiesza mnie juz sama nazwa AA.

2 polubienia

Mamy w rodzinie mężczyznę. Już ponad 10 lat “się trzyma” po AA. Dlatego nasze wszelkie rodzinne spotkania są bezalkoholowe. Warto. To dla niego i jego dzieciaków robimy.

3 polubienia

Jakos nie wszystkim odpowiada ta “anonimowosc”

1 polubienie

Kurde imprezy bez alkoholu?
Jezu…

2 polubienia

Naprawdę są świetne. Dzięki temu poczucie humoru nawet u naszych najmłodszych małolatów jest całkiem całkiem… :wink: Żartami można świetnie nieobecność alkoholu nadrobić. A on się kiedyś tak samo jeżył, jak Ty, gdy go namawialiśmy na AA…

2 polubienia

Jakoś tego nie widzę

Ja mam dużo koleżanek ale to są kobiety które też lubią wypić. I zabawić się. Niektóre mają dzieci :confused:

1 polubienie

Rozejrzyj się za taką, jakiej potrzebujesz, a nie wśród tych, które już są i “lubią wypić” :wink: Co ja Ci zresztą będę tłumaczyć. Sam wiesz. Mądry jesteś i wiesz, co Cię czeka jeśli czegoś z tym nie zrobisz :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Dobre i mądre boją się takich jak ja.

2 polubienia

Devil, gdy do głosu dojdą uczucia i emocje, to strach usuwa się gdzieś na dalszy plan.

2 polubienia

1 polubienie

Jak się bawi, jak się bawi polska i polonia ?

Przeczytałem pisowska

American Airlines? :open_mouth:

aa.com

https://pasek-tvpis.pl/p/tvpis6d7019.jpg

4 polubienia

1 polubienie