Nie chcę za dużo pisać, bo ktoś się odezwie i palnie: Cwaniak jesteś, boś sobie wyjechał a my tu musimy żyć. Dlatego oszczędzę sobie języka. Wiedz tylko, że jeszcze żem mądrego pisiora nie spotkał … Ale cwaniaków i “mondrych” sporo. Za pożyczone czy rozkradzione pieniądze to i the bill stworzy iluzję pięknie prosperującego kołchozu. Pożyjemy, zobaczymy. Spójrz tylko na pocięte w pi-sdu polskie lasy i porównaj je z niemieckimi. A to milionowa część promila problemu …
Kolego na Tobie to dobrze to sie troche uodoornilam.
A raczej robie sie autystyczna.
Jestem nastawiona porospolecznie z uzyciem wszelkich metod chroniacych przed pomyslami z cyklu …
Wpisz co chcesz.
Sztuczna intelidencja jest ciagle w okresie embrionalnym.
Zastanawiam się, jak mam z rodakami gawędzić. Z jednej strony wziąłem w swoje ręce los i żem się z kraju wyprowadził a z drugiej, może trzeba było zostać i jakoś walczyć. Tylko jak? Samemu? To sobie można w nosie podłubać. Partię stworzyć? Na wiece spacerować? Znam takich, co na wiece chodzą i co? I gooowno z tego jest a jak szarańcza podmyta religijną schizą kraj rozkradała tak rozkrada dalej…
Może nie mam racji, wyjechałem, wróciłbym natychmiast, gdybym wiedział, że będę zył wiecznie.
Kolego, jestes czlowiekiem po czesci wedrownym
Bez bazy matki nijak żyć.
Wiecznosc? Ja nie wierzę w rozrzutność przyrody w obiegu zamknietym, aczkolwiek nieco zasilanym z zewnątrz. Do grobu nie wezmiesz niczego wiecej niz zgromadzonych informacji. Ile? Legendy twierdza, ze i kamienie mowia ludzkim glosem
Juz mam. Hipokamp niezawodny
Technika nazywa ste collage z polskiego kolaż.
Zagospodarowanie przestrzeni niekoniecznie płaskiej zrozumiałe zwykle tylko dla autora.
Okonku a dlaczego Ci kolarz jeździ po głowie.
kolarz - no przecie … Szurkowski, Szozda … Mytnik.
Każdy z nich miał swoją technikę.
Koleżanka benaska nie zaskoczy …
Bo ma dwa koła?
Chyba, że jedzie w peletonie. Jutro się chyba Vuelta Espana zaczyna. Kół i kolarzy będzie tam bez liku.
No nie kus diable. Dwa pedały?
Bo ja wiem? Przeciez czasem śpisz?
Mam w Polsce rowerek stacjonarny
To nawet z domu nie musisz wychodzić, żeby sobie pojeździć. To bardzo wygodne rozwiązanie.
Słoneczna niedziela. Majówka dzień 2
Piszesz doktorat z majówkowania?
Przypominam Majowie mieli swoje sposoby
Tylko jak kaca wyleczyc? Oprocz metody - dzien wczesniej nie pic?
Nieśmiało zauważam, że majówka zaczyna się jutro. Dziś jest przedmajówka.
Teraz mi to mówisz?
Jak od jutra jak od wczoraj
Nie mogła być od wczoraj bo będzie od jutra.
A ja nie wiedziałam, że nie wiesz.