Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Nie chcę za dużo pisać, bo ktoś się odezwie i palnie: Cwaniak jesteś, boś sobie wyjechał a my tu musimy żyć. Dlatego oszczędzę sobie języka. Wiedz tylko, że jeszcze żem mądrego pisiora nie spotkał … Ale cwaniaków i “mondrych” sporo. Za pożyczone czy rozkradzione pieniądze to i the bill stworzy iluzję pięknie prosperującego kołchozu. Pożyjemy, zobaczymy. Spójrz tylko na pocięte w pi-sdu polskie lasy i porównaj je z niemieckimi. A to milionowa część promila problemu …

3 polubienia

Kolego na Tobie to dobrze to sie troche uodoornilam.
A raczej robie sie autystyczna.
Jestem nastawiona porospolecznie z uzyciem wszelkich metod chroniacych przed pomyslami z cyklu …
Wpisz co chcesz.
Sztuczna intelidencja jest ciagle w okresie embrionalnym.

2 polubienia

Zastanawiam się, jak mam z rodakami gawędzić. Z jednej strony wziąłem w swoje ręce los i żem się z kraju wyprowadził a z drugiej, może trzeba było zostać i jakoś walczyć. Tylko jak? Samemu? To sobie można w nosie podłubać. Partię stworzyć? Na wiece spacerować? Znam takich, co na wiece chodzą i co? I gooowno z tego jest a jak szarańcza podmyta religijną schizą kraj rozkradała tak rozkrada dalej…
Może nie mam racji, wyjechałem, wróciłbym natychmiast, gdybym wiedział, że będę zył wiecznie.

2 polubienia

Kolego, jestes czlowiekiem po czesci wedrownym
Bez bazy matki nijak żyć.
Wiecznosc? Ja nie wierzę w rozrzutność przyrody w obiegu zamknietym, aczkolwiek nieco zasilanym z zewnątrz. Do grobu nie wezmiesz niczego wiecej niz zgromadzonych informacji. Ile? Legendy twierdza, ze i kamienie mowia ludzkim glosem :wink:

2 polubienia

Juz mam. Hipokamp niezawodny
Technika nazywa ste collage z polskiego kolaż.
Zagospodarowanie przestrzeni niekoniecznie płaskiej zrozumiałe zwykle tylko dla autora.

1 polubienie

Okonku a dlaczego Ci kolarz jeździ po głowie. :thinking:

kolarz - no przecie … Szurkowski, Szozda … Mytnik.
Każdy z nich miał swoją technikę.

Koleżanka benaska nie zaskoczy … :grin:

3 polubienia

Bo ma dwa koła?

1 polubienie

Chyba, że jedzie w peletonie. :grin: Jutro się chyba Vuelta Espana zaczyna. Kół i kolarzy będzie tam bez liku.

1 polubienie

No nie kus diable. Dwa pedały?

1 polubienie

Bo ja wiem? Przeciez czasem śpisz?

1 polubienie

Mam w Polsce rowerek stacjonarny :wink:

3 polubienia

To nawet z domu nie musisz wychodzić, żeby sobie pojeździć. To bardzo wygodne rozwiązanie. :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Słoneczna niedziela. Majówka dzień 2
:beer::beer::beer::sun_with_face:

2 polubienia

Piszesz doktorat z majówkowania?

Przypominam Majowie mieli swoje sposoby

Tylko jak kaca wyleczyc? Oprocz metody - dzien wczesniej nie pic?

2 polubienia

Nieśmiało zauważam, że majówka zaczyna się jutro. Dziś jest przedmajówka. :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Teraz mi to mówisz?

2 polubienia

Jak od jutra jak od wczoraj

2 polubienia

Nie mogła być od wczoraj bo będzie od jutra. :smiling_face:

1 polubienie

A ja nie wiedziałam, że nie wiesz.

2 polubienia