Nie wiem, czy z jedną mewą by sobie poradził, tu na dwoje babka wróżyła.
Z taka co zyja na Gibraltarze, rozmiar wypasiona gęś?
To juz jakis bernardyn albo wilczarz irlandzki mialby szansę
Te bałtyckie też większe od kury. I wrednie zaczepne. Nad samym morzem uwagi na ludzi nie zwracają, ale w głębi lądu bywają czasem niebezpieczne.
Nawet zwykly poczciwy wrobelek moze byc wrogiem, co niejaki Mao usilowal udowodnić.
Czy Ty już wstałeś?
Ładna pogoda
Wieje.
Cienki głos jak by sobie palec przykleszczył drzwiami
to co innego chyba kiedyś przykleszczali, żeby tak śpiewać
Wiem tylko nie chciałem być brutalem by się narazić
Poniedziałek minie, aby tylko te 8godz. przetrwać.
Czy to już woła mnie poniedziałek?
ZUSy masz płacone i nikt nie będzie Cię pytał a co pan robił, jak pan ma lukę w CV Guns N' Roses - Don't Cry - YouTube
Gunsi zawsze na czasie
everybody needs some time on their own Guns N' Roses - November Rain - YouTube
Na szczęście możesz mieć trochę samotni mając słuchawki na uszach. Wtedy nie słychać gdakania przez 8godzin…rany to gorsze niż handlowanie na straganie
Czasem lepiej pracować fizycznie. Mniej pier*nia i pusta głowa
Kolezanka @joko tez ponoc ma
Tu się kolego mylisz. Ale fakt, ze jako pracownik terenowy w korpo po nasiadowce w biurze czulam sie jakby kazali mi odgruzowac pol Warszawy po II wojnie.
Co mnie obchodzi kolor apaszki towarzyszki nieszczescia biurowego i humor szefa odleglego pare tysiecu km? Ponoc ja i moj maz bylismy specjalistami od rozwalania koterii biurowych? Moze tak? Komuna pod tym wzgledem byla dobra szkołą.
Urlopy są na świecie.
Paskudny moment. Wiesz że jutro musisz wstać do roboty, znów robić to samo 8h, patrzeć na te same mordy.
Ciemno się robi. Siedzisz se na balkonie, dopijasz browara i zastanawiasz się co robisz ze swoim życiem.