Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Uwazaj, bo wprowadzą stan zagrozenia :wink:

To jest dramat.
U słowian to nie przyjdzie.
Jakby co przeniosę się do jakiegoś raju alkoholowego.

2 polubienia

Wolność.

2 polubienia

Ty jesteś w raju alkoholowym.

4 polubienia

Alkohol zdrożał i to ma byc raj?
Jak tam z kotem? Wylgal się z aresztu?

2 polubienia

Cena nie gra roli. Zrezygnuje z jedzenia, gazu i prądu.

Spokój. Pies go zaatakował, Misiek go pogonił, można rzec, że dosłownie skroił mu skórę i już po sprawie.

Dziś spędziłem z nim prawie cały dzień, niedawno się rozstaliśmy. Misiek, to już poważny, stateczny kot, w domu spokojny i przyjazny, ale robi tylko to co chce.
Byłem u weta z tym mniejszym, Mruczkiem, który jest rówieśnikiem Miśka, też maluchem nie jest, bo waży 5,4kg. Z Miśkiem we wtorek. No i ten mniejszy bardzo rozrabiający i zabawowy jest.

3 polubienia

A ten pies to jakas rasa myśliwska, ze kota zaatakował?

1 polubienie

Nawet nie wiem, jakiej rasy. Wiem, że taki na ponad 30 kg, z krótką, gładką sierścią i jasną.
Sprawa skończona, Misiek cały i zdrowy, nie ma więc czym się więcej przejmować.

Niby to był pies nieagresywny i niby po raz pierwszy zaatakował kota. I niby niecałe półtora roku miał.

Moze i miał, bo głupi

1 polubienie

Ale cho co choci?
:tumbler_glass:

O psa, ktory zaatakowal kota, to znaczy żbika kolegi @birbant .

Każdy jakoś odreagowuje. Ja przez pracę mam taki ruch w ciuchach, że rozpisałam sobie, co kiedy przyszło, kiedy odesłać, bo już się gubię w mierzeniu.

3 polubienia

A ja właśnie z ruchu do domu wróciłem, zrobiłem sobie spacer na 10 km. Polami zaszedłem na Niemcy i nałykałem się świeżego powietrza. Dobrze spało się będzie.

4 polubienia

Po piwo wstąpiłeś?

2 polubienia

U mnie zawsze piwo w lodówce jest.

2 polubienia

To wywołałoby powstanie?

:disappointed_relieved: aby do wtorku choć

1 polubienie

Jak przestanę mieć obawy przed wypiciem setki cytrynówki po dniu pracy tzn, że powinnam zmienić zawód. Tymczasem poszukam, jakie ziółka mi się już skończyły i dokonam zakupu.

2 polubienia

Zapal skręta

1 polubienie