Osłonilibyście własne dziecko swoim ciałem?

https://vader.joemonster.org/upload/suu/vid_2163947aff3aae4Kobieta_oslonila_dzi.mp4

Myślę że tak. Miłość wymaga poświęceń

To nie poświęcenie. To odruch.. Normalka.

A gdybyś miał możliwość, to odesłałbyś je do najbliższego kraju w którym nie ma wojny a ludzie są przyjaźni?
To nie wysłałbyś do Polski, bo u nas takie dzieci są narażone na ataki prawaków :unamused_face:

Polska walczy na dwóch frontach. Z Rosją i prawicą

Polska… ciekawa teoria… a moze unia?

To kłamstwo.
Nie prawaków a bandytów.Potencjalnych skrytobójców.
Przeczytaj sobie co miał do powiedzenia na ten temat,bodaj Berkowicz.Nie mówiąc o Mentzenie

Kolejne kłamstwo.
Bo ja mogę napisać że Polska walczy o honor z banderowcami oraz poddanymi tzw.unii europejskiej…I co mi zrobisz?
Myślisz że jesteś bezpieczny bo stoisz tam gdzie większość?
Obyś się nie zdziwił.Dalsze napinanie tej cięciwy może się bardzo zle skończyć…

Myślę że mu pęknie :wink:

Eee tam…Po pisaninie?
Ludzie dzisiaj są znieczuleni.
A tzw.“dyplomaci” to już osobna kategoria.Na swojej znieczulicy budują kapitał…W sumie to nawet grozne…

Żylka piehdzonca … może nie wytrzymać takiego ciśnienia.

I jedna wypowiedź tak ich wybiela, że mamy zapomnieć wszystkie ich dotychczasowe działania??
Fakt jest taki, że ciągną nas w stronę rossji i są pożytecznymi idiotami, a odcięcie się od jednej sytuacji nie zmienia całości.

Uważam że historię powinni analizować historycy. Politycy niech się skupią na zbrojeniach i dyplomacji

W ostatnich dniach nie ma drugiego tak scoorvionego słowa jak dyplomacja…

Tu nie ma o czym gadać.
To jest tak naturalny odruch że chyba tylko ostatni dewiant,alkoholik czy diler,postąpiłby inaczej.A i wśród nich pewnie znalezliby się normalni.
Wtedy nie miałem jeszcze dziecka ale…Gdy wracałem z meczu ze Śląskiem Wrocław i kostki brukowe poszły w ruch,osłaniałem sobą jakiegoś chłopca…Takie sobie uczucie…Ale inaczej sobie nie wyobrażam.

Przypuszczam, że nawet własnego siostrzeńca.

Tak.