Ożywcze tchnienie

Rozkręcał na zasadzie wsadzania kija w mrowisko swoimi, delikatnie mówiąc, nieszablonowymi poglądami, podobnie jak to robi @harmonik. Ale, w sumie, kto wie, może właśnie takie skrajne poglądy są gwarancję życia na forum i wymiany myśli?

2 polubienia

To ja juz wolę spokój niz wszelkiej maści osobników, którzy nie potrafią z innymi ludźmi w zgodzie współistnieć.
Wspomniany przez Ciebie do znudzenia wałkuje te same tematy od ponad dziesięciu lat. Jest notorycznie banowany. Dyskusji nie ma z nim żadnej, bo jedynie jego racja się liczy. Juz o chwaleniu bandziora ze Wschodu nie wspomnę.
I to ma być ktoś godny tu dyskusji?
Ha ha… No rzeczywiscie, niektorym to może i wystarcza.
Współczuję tylko.

3 polubienia

Antysocjalista tez Putina wychwalał, a było to jeszcze przed wojną. Ciekawe czy zmienił zdanie?

3 polubienia

Nikt nikomu nie zabrania kija w mrowisko wkładać.
Na swoją odpowiedzialność.
A widac Antek socjalista poza zamilowaniem do brazylijskiej casaça, tlustych żeberek i chudych kobiet ze schorzeniem kregoslupa za dużo do zaoferowania nie miał? A rent i emerytur na forach nie płacą. To nie hodowla influencerów.

1 polubienie

A może zapisal sie do stajni trolli ?

Kobiety to raczej same laski wklejał. Ja w ogóle go lubiłam, chociaż chwalił Izrael i był wojującym abstynentem. Nigdy się nie spotkałam z jego wypowiedziami o Rosji.

On abstynent???

Nie potrafią w zgodzie współistnieć, bo mają inne spojrzenie na sprawę?
Żeby nie było(ja nie wychwalam ruskiego bandziora). Żadnego bandziora nie wychwalam.

Alkoholowy. Zmienił się?
Ja byłam tam krótko

No casaça to raczej oranżadą nie jest.
Choć paskudztwo niemozliwe. Nasze bimberki przy tym “destylacie” to nektar.

W każdym razie chyba mało pił. Nie wiedzieć czemu pamiętam ten temat z Liszowską i wypadkiem po alkoholu, co się tłumaczyła, że dzień wcześniej wypiła butelkę wina. On na to, że przez całe swoje życie tyle wina nie wypił.
Ale fakt. Może chodziło mu tylko o wino, nie alkohol w ogóle? :thinking:

Nie., nie.
Chodziło mi o coś innego. Napisałem, że nie potrafią w zgodzie współistnieć.

No bo jak można być w zgodzie z kimś, kto tak pisze do innych?

Nota bene jak poprosiłem, by jakieś fotki zapodał, żadnej nie znalazł …
Screenshot_2020-10-07 Jeśli polska policja będzie karać Polki i Polaków za nienoszenie szkodliwycha

Screenshot_2020-10-17 Pytamy Online(1)c

Zrzut ekranu 2020-04-08 22.20.07a
Zrzut ekranu 2020-04-14 00.00.44a
Zrzut ekranu 2020-06-28 11.36.16a
Zrzut ekranu 2020-10-17 21.24.55a

Zrzut ekranu 2021-01-01 14.29.07a

Oczywiście to nie wszystko, ale więcej nie chce system ładować.
Zresztą mam nadzieję, że tym razem zostanę dobrze zrozumiany. Osobnik robi systematycznie szambo z tego forum podobnymi wpisami i powtarza się do znudzenia tematami. Część nie widzi, część ma tom w d. a część nie wie w ogóle o co chodzi … Garstka reaguje …

Ja go pamiętam tylko z bzdurnych, śmiesznozaczepnych tematów. Z politycznych nie bardzo. Ale ja też politycznych nie lubię. Tu się w nie wdaję, bo prawie nie ma innych.
Fajne w nim było to, że się nie obrażał, tylko dyskutował i sobie żarty stroił. Tak go zapamiętałam.
Była też bodaj Gusia z uśmiechniętym kotkiem, co o każdej porze dnia i nocy przepisy kulinarne dodawała. :rofl:
Żabka, chyba Janek, Bażant. Ty Bingola miałeś kotka ze świecącymi oczkami. No i Koń. Fajnie się gadało z Koniem.
Ogólnie sympatycznie i mało tej polityki było. Albo ja mam sklerozę wybiórczą.:wink:
A Harmonik jest nieszkodliwy i przypomniał mi o istnieniu daktyli. :rofl:

1 polubienie

Benasek, ja aż tak tego forum nie śledzę. Może i macie rację?
Okonek bardzo lubię. Ciekawie się ją czyta. Dużo się z jej wpisów dowiedziałam. I też kocham koty. Chociaż nie mogę ich mieć przez alergie.:frowning:

1 polubienie

Może nie zawsze to widać. Może coś powinnam zmienić w stylu pisania, bo bywa odbierane opacznie, co chcę przekazać.
Nie chcę tu się z nikim kłócić ani tym bardziej nikogo obrażać. Lubię dyskutować, dzielić włos na 4 i oglądać sprawę z zupełnie innej strony, niż to robią wszyscy. Tak mam od dziecka. Od dziecka też mi się za to dostaje. :rofl:
Szczególnie, gdy ktoś nie zrozumie o co mi chodziło, bądź ja nie umiem tego przekazać, bo w mojej głowie to wygląda lepiej, niż jak później przeczytam. :face_with_spiral_eyes: :rofl:

2 polubienia

Wracajac do kolesia anty? Niskoptocentowych nie uznawal. Poza tym to był ziomal :stuck_out_tongue_winking_eye::smiley_cat::smiley_cat:

1 polubienie

Ja na koty alergii nie mam. Ale kotow jest dużo. Alergie to mam na fosforany w nadmiarze i ostatnio chatgpt uwazajacy sie za AI. Widac ewolucja nie przewidziala ingerencji czlowieka w populacje tych kocichmaszynek do zabijania szkodników.
Usuwanie nadmiaru przez zarzynanie? Sa bardziej humanitarne??? metody, sterylki? Samców?
@ANON1234 tu jest kociarnia i moze piesek jako glupsza odmiana kota sie trafi?
Ale generalnie? To jest klub, gdzie przychodzisz polityka nie jest tematem zakazanym
Poglądy? Jest pewna bariera. I nie dotyczy Putina in statu nascendi.
Porządki robi się od wlasnego podwórka i likwidacji przyczyn zla
A w ogole to Kamala ma szansę przebić Trumpa. Niewielką

Na szczęście raczej niewielką. Kojarzy się z tą kiepską opcją.

Koń jeszcze był fajny. Wytłumaczył mi kiedyś różnicę między nerdem a geekiem. W ogóle dobrze się z nim rozmawiało. Kulturalny, sympatyczny człowiek.
A Ciebie Okonku będę musiała o usunięcie mojego konta poprosić. Brak mi samodyscypliny. Za bardzo mnie to forum wciąga i pochłania. Mimo iż trochę z innej bajki, niż Wy tu wszyscy jestem, to jedyny powód. Nie chcę, żeby ciągnęło mnie jeszcze bardziej i reszta zaczęła na tym kuleć.:wink:
Potrzebuję radyklanego cięcia. Zdecydowanie. :face_with_hand_over_mouth:

Dlaczego kiepską opcją?