Niestety usuiecie konta jako takiego, czyli usuniecie wpisów jest niemozliwe.
Jedyne co mozna zrobic to zanonimizowac konto. Wpisy zostana, ale sygnowane jako anon i kilka cyfr.
Więc w oglym rozrachunku wiele to nie zmieni, a Ty pozbawisz sie kontroli i możliwości reakcji na to co z tymi wpisami się bedzie działo.
Przemysl czy to ma sens?
Okonku, nie chodzi mi o usuwanie wpisów.
Mnie za bardzo takie fora wciągają i tym razem też już to widzę.
Nie jest to spowodowane żadnymi wpisami czy to moim, czy innych. Nie mam też urazy do nikogo i mam nadzieję, że nikt nie ma jej do mnie. Chodzi o zwykły odwyk od internetu. A raczej internetowych dyskusji.
A rumuńska gramatyka nie jest taka straszna;)
4 przypadki, jak w niemieckim i ponad 70% słów zbliżonych do włoskiego;)
To proponuję - zmień hasło do naszego portalu na jakieś trudne do zapamiętania i juz nigdy w to nie wejdziesz. A jak ci przyjdzie ochota zawsze mozesz poprosic okonka o dostep.
A jak się to robi?
Zapytaj okonka
Ja moge po prostu na jakis czas zablokowac dostęp do mozliwosci pisania czy nawet logowania sie na forum. Co nie zmienia faktu, ze jest to forum ogolnodostepne i czytac moze każdy bez logowania. Jak kolezanka po jakims czasie dojdzie do wniosku, ze okresowa abstynencja swoja role spełniła to odblokuje i po kłopocie. Bez koniecznosci jakichkolwiek akcji ze strony uzytkownika.
Okonku, ja bym Cię jednak prosiła o usunięcie konta. Jak nie teraz, to może wieczorem?
Konto zawieszone, Twoje wpisy sa teraz jako ANON1234.
Jak sie namyslisz na powrot to daj znać.
A wieczorem to mam spotkanie ze przyjaciolmi, ktorych osobiscie nie widziałam od ponad 20 lat.
A roznego rodzaju maile, komunikatory i wideorozmowy tego nie zastąpią.