Pamięta ktoś użytkownika Faranga?

???
I zmieniony nick pewnie…Hmmm…Nie zetknalem sie…

Ten sam nick. Nie pisze,ale ma konto. Chyba tylko sie przywitał o ile pamiętam.

1 polubienie

No jak amen w pacierzu,to on!
Ale chyba nie widzialem by pisal.

@Farang im wieksza rozmaitosc tym lepiej, na tym forum obowiazuje tylko jedno - swoboda dyskusji poparta zarowno zrodlami historycznymi jak i intuicja

1 polubienie

Nie masz, dopiero teraz Ci zmieniłem. Odśwież, jeżeli nadal widzisz myckę
lev

Tak też myślałam :slight_smile: @birbant, nie ustawaj w boju ! :stuck_out_tongue:
A z “sentymentalnie” , to kolega tadzio zawsze będzie mi się kojarzył, pamiętasz? :wink:
Kilka dobrych lat codziennie nas budził ranny ptaszek. Toć musisz pamiętać… :blush:
A tak swoją drogą, to ciekawam ile jeszcze osób nas poszukuje i znaleźć nie może … :thinking:

1 polubienie

Kilka dni temu jakaś “stara” userka pytała się o nas na szamboterii , dałem namiary, ale nie widzę jej tu. Zapytywała o naszą stronkę też jakaś obca pani.

2 polubienia

Faranga ściągnąłeś po takim czasie, to i wszystkich zbłąkanych we mgle tu przytaszczysz birbant :blush:

4 polubienia

Nie ustawał będę.

2 polubienia

Oooo nie ma. Dzięki.Czyli musze mieć czarne tło żeby mycke zdjąć. Ok.
P.S Na trzech króli poprosze korone. Nie zdejme! :grin:

2 polubienia

Brutalnie i szczerze ci powiem, że myckę nadal masz… jedynie ty jej nie widzisz teraz. Dla nas dalej w czapce łazisz :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Noz qwa…:grin:

3 polubienia

@Vilemo, a jaki miałas nick na pytamy?

Oooo jaaaa Farang!.. ale się mega cieszę :hugs:

2 polubienia

O, i @Radomiła tutaj. I ja się cieszę, że znów Cię widzę (czytam). Taki przedświąteczny surprise :wink: Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku

2 polubienia

No dokładnie, fajny ludziowy prezent… :wink:
No niestety nie za bardzo w porządku, ale póki co daje rade :wink:… raz z górki, raz pod górkę… życie i trudne doświadczenia. :wink:
Dzięki :slightly_smiling_face:

1 polubienie

ja :slight_smile:

1 polubienie

Przemiło Cię widzieć. Nadal dzialamy w edukacji?:slight_smile:

2 polubienia

niestety tak