Pamięta ktoś użytkownika Faranga?

@Ihtiel, oczywiście, że pamiętam. Klasa i wdzięk :slight_smile:

2 polubienia

Oo, @Julia - po wiewiórce w awatarze Panią prawnik pamiętam :wink:

2 polubienia

Witaj @Aszka, nick pamiętam, ale przez mgłę. Jak znalazłem? Pytamy.pl wrzuca na kafeterię, gdzieś tam był link …no i jestem. Sentymentalnie

3 polubienia

To ja te linki tam notorycznie wstawiam w poszukiwaniu naszych dobrych dusz,

2 polubienia

Witaj, a gdzie Reksio w awatarze ? :wink: Oczywiście, że kibic, choć już bardziej telewizyjny :slight_smile:

3 polubienia

Jesteś skuteczniejszy niż harmonik:)

2 polubienia

Mam chwilowo czapkę niewidkę. Mały opór przeciw temu, że czapkę mieć muszę a nie mogę :wink:

1 polubienie

Powtarzam po raz kolejny, jeżeli nie chcesz czapeczki zmień sobie w profilu motyw na neutral to nie będzie czapeczek. No chyba, że po prostu lubisz być malkontentem :thinking::grin::grin:

1 polubienie

Tere fere… u mnie nie będzie, ale u Was nadal będzie. Tak jak już mówiłem, to tak jakby mnie ktoś założył czapę, a ja bym lustra pozdejmował :slight_smile:

Reksio sie obrazil na obowiazkowa czapeczke Mikolaja :wink:

Ej! Ja bylam pierwsza! No chyba ze mnie nie zaliczasz do czlowieków :thinking::thinking::thinking:

Przyjdzie czas to dolaczysz do naszych sportowych maratonow :wink:
Lepiej to sie tutaj rozwija niz na starym forum choc grono waskie…

Szczery ale ja mam profil neutral i mam tę śmieszną czapkę. :confused:

Ty mnie tu przyprowadzilas w pewnym sensie :wink:
Ale jak zapytalem na probe,o wakacyjne plany,byl tylko Farang i Arinkao.co zreszta dalo poczatek zgrzytom :face_with_hand_over_mouth:

To ja pewnie po gorach wtedy łazilam.:grin:

1 polubienie

Calkiem prawdopodobne :wink:
Ale i to nie moglo trwac za dlugo bo pamietam jak pytalem Ciebie o 2-3 nicki.w tym tego sympatycznego goscia ktory wszystkich plusowal…[jakos tak na zolto mu bylo…]
Ty juz wtedy mialas tytuly"eksperta" chyba we wszystkim :rofl:

:grin::grin::grin:

Janek 57 :grin:

1 polubienie

O wlasnie!!!
A swoja droga,jego obecnosc zawsze dzialala tonizujaco…

1 polubienie

Ma tutaj konto.