Pamięta ktoś użytkownika Faranga?

Niech od razu czuje się “jak u siebie” :joy:

2 polubienia

ja! witaj :slight_smile:

1 polubienie

żaba, żeby Cię bocian nie zeżarł :wink:

Dobrze ze jestes, czesc! Mnie sie tylko cosik po glowie tluklo… :slight_smile:

Czy @Ajko to @Ajumiko ? :slight_smile:
@Szczery_do_BULU po awatarze i fladze kanadyjskiej poznaję i pamiętam :slight_smile:
@Elsie witaj również, pamiętam codzienne sucharki i dzieła malarskie

5 polubień

Ach jak mnie milo po serduszku poglaskales!!! :slight_smile:

Taka kocura specjalność :slight_smile:

1 polubienie

“Niech od razu czuje się “jak u siebie” :joy:” Dzięki mieszkańcom czuję się jak u siebie, ale wnętrza domu jakby inne. Stylu retro starego pytamy trochę brak

3 polubienia

Ale swietnie ze mamy forum! :slight_smile:

No fakt. A czemu tamto zniknęło i skąd wzięło się to?

1 polubienie

Tamto zniknęło, bo taki był kaprys właściciela, czyli WP.

A to, można prywatnym nazwać. Niejaki koń, czyli @Szczery_do_BULU zorganizował i on niby jest tu szefem, ale tym szefowaniem za bardzo nie przejmuje. Woli się wykłócać z nielewakami, bo on lewak jest. :smile:

Na straży porządku i prawa stoją, Bocca-Lupo i okonek. Mają takie tarcze przy awkach. Są skuteczne, chamstwo i prostactwo szybko znika.

Trolli nie ma, gości nie ma, ale czasem tu też i się kłócimy. Tak dla urozmaicenia, Generalnie jest miło i sympatycznie, bo oprócz jednej osoby z zewnątrz, sami swoi tu są. Ta osobą jest przemiła pani @joko a jakby Cię zęby bolały, to do niej.

A ja tu robię za niezwykle wesołego i dowcipnego, bo gdzie się nie pojawię, to wszyscy się ze mnie śmieją. :smile:

3 polubienia

Tamto zostało zlikwidowane przez WP. Wszyscy użytkownicy logujący się na forum zostali automatycznie przeniesieni do specjalnie utworzonego działu na forum kafeteria. Nie czuli się tam dobrze i szczery do bulu założył prywatne forum. Właśnie na nim jesteśmy. Do szaty graficznej i "obsługi bardzo szybko przywykniesz.W razie jakichkolwiek kłopotów od razu pisz i każdy, kto wie jak pomóc natychmiast pomoże.

4 polubienia

Birbus, nie z Ciebie tylko do Ciebie :stuck_out_tongue:

3 polubienia

No to wszystko jasne. @Birbant jak zwykle merytoryczny :slight_smile: @joko, nick i awatar z zamilowania do Kraju kwitnącej wiśni, czy korzenie rodzinne ? Bo mi Azja bliska :slight_smile:

2 polubienia

Ani to ani to… Nikt w to nie chce wierzyć ale dla mnie był to po prostu przypadkowy zlepek liter, które tak się ułożyły, że się je łatwo wymawia i błyskawicznie pisze :slightly_smiling_face:

1 polubienie

A już myślałem, że wnuczka Yoko Ono :smiley:

2 polubienia

Dzięki!
Jeszcze dodam, że nasze forum jest demokratyczne. Wszystkie poglądy przechodzą, można się o nie wykłócać, ale nie toleruje się tu chamstwa, wyzwisk, osobistych wjazdów itp… I wiem, że to Tobie odpowiada.
Co do reszty, to dojdziesz do wszystkiego, bo jest nietrudno, a każdy Ci tu pomoże. Wystarczy zapytać.

A ja mam dla Ciebie dodatkową ksywkę. :blush:

1 polubienie

Rozumiem. Podejmujemy demokratyczne decyzje, o ile są zgodne z naszymi oczekiwaniami (z jakiegoś filmu cytat, nie pamiętam jakiego). @BirbanT, a bywa tu …harmonijnie …if you know what I mean:)

4 polubienia

Hehe!
Nie jest tak źle, przekonasz się. A poza tym luzik. :grinning: