Niech od razu czuje się “jak u siebie”
ja! witaj
żaba, żeby Cię bocian nie zeżarł
Dobrze ze jestes, czesc! Mnie sie tylko cosik po glowie tluklo…
Czy @Ajko to @Ajumiko ?
@Szczery_do_BULU po awatarze i fladze kanadyjskiej poznaję i pamiętam
@Elsie witaj również, pamiętam codzienne sucharki i dzieła malarskie
Ach jak mnie milo po serduszku poglaskales!!!
Taka kocura specjalność
“Niech od razu czuje się “jak u siebie” ” Dzięki mieszkańcom czuję się jak u siebie, ale wnętrza domu jakby inne. Stylu retro starego pytamy trochę brak
Ale swietnie ze mamy forum!
No fakt. A czemu tamto zniknęło i skąd wzięło się to?
Tamto zniknęło, bo taki był kaprys właściciela, czyli WP.
A to, można prywatnym nazwać. Niejaki koń, czyli @Szczery_do_BULU zorganizował i on niby jest tu szefem, ale tym szefowaniem za bardzo nie przejmuje. Woli się wykłócać z nielewakami, bo on lewak jest.
Na straży porządku i prawa stoją, Bocca-Lupo i okonek. Mają takie tarcze przy awkach. Są skuteczne, chamstwo i prostactwo szybko znika.
Trolli nie ma, gości nie ma, ale czasem tu też i się kłócimy. Tak dla urozmaicenia, Generalnie jest miło i sympatycznie, bo oprócz jednej osoby z zewnątrz, sami swoi tu są. Ta osobą jest przemiła pani @joko a jakby Cię zęby bolały, to do niej.
A ja tu robię za niezwykle wesołego i dowcipnego, bo gdzie się nie pojawię, to wszyscy się ze mnie śmieją.
Tamto zostało zlikwidowane przez WP. Wszyscy użytkownicy logujący się na forum zostali automatycznie przeniesieni do specjalnie utworzonego działu na forum kafeteria. Nie czuli się tam dobrze i szczery do bulu założył prywatne forum. Właśnie na nim jesteśmy. Do szaty graficznej i "obsługi bardzo szybko przywykniesz.W razie jakichkolwiek kłopotów od razu pisz i każdy, kto wie jak pomóc natychmiast pomoże.
Birbus, nie z Ciebie tylko do Ciebie
No to wszystko jasne. @Birbant jak zwykle merytoryczny @joko, nick i awatar z zamilowania do Kraju kwitnącej wiśni, czy korzenie rodzinne ? Bo mi Azja bliska
Ani to ani to… Nikt w to nie chce wierzyć ale dla mnie był to po prostu przypadkowy zlepek liter, które tak się ułożyły, że się je łatwo wymawia i błyskawicznie pisze
A już myślałem, że wnuczka Yoko Ono
Dzięki!
Jeszcze dodam, że nasze forum jest demokratyczne. Wszystkie poglądy przechodzą, można się o nie wykłócać, ale nie toleruje się tu chamstwa, wyzwisk, osobistych wjazdów itp… I wiem, że to Tobie odpowiada.
Co do reszty, to dojdziesz do wszystkiego, bo jest nietrudno, a każdy Ci tu pomoże. Wystarczy zapytać.
A ja mam dla Ciebie dodatkową ksywkę.
Rozumiem. Podejmujemy demokratyczne decyzje, o ile są zgodne z naszymi oczekiwaniami (z jakiegoś filmu cytat, nie pamiętam jakiego). @BirbanT, a bywa tu …harmonijnie …if you know what I mean:)
Hehe!
Nie jest tak źle, przekonasz się. A poza tym luzik.