Panie premierze, jak żyć?

Czy wyobrażacie sobie życie bez pudelka? Czasem przeglądając WP kliknę na link, który zabierze mnie do np. takiego “artykułu”:

Nie wyobrażam sobie życia bez tak istotnych informacji, życie byłoby puste i zupełnie bez sensu…

A na poważnie, chyba musi być zapotrzebowanie na tego typu niusy, skoro takie portale się utrzymują?

4 polubienia

Ja tu nie chce się chwalić: w jej wieku miałam lepszą, ale nikt o tym nie pisał! :tired_face:

1 polubienie

Jest bardzo wielkie zapotrzebowanie na takie informacje wśród narodu. Nie tylko w Polsce.

3 polubienia

Grono osób, które z chcą wiedzieć kto z kim gdzie i ile razy, oraz komu w tym roku gacie pękły w kroku, jest naprawdę bardzo liczne. Gdyby powstała partia “Pudelka”, byłaby bezsprzecznie licząca się siłą polityczną (powiedzmy) w naszym kraju. :sweat_smile:

4 polubienia

No to mnie dobiłeś…

Chodzi o pudełko czyli telewizor?
Owszem,wyobrazam sobie bo w Anglii nie zainstalowałem.
Natomiast mam problem i rozterki gdy chce cos sportowego zobaczyc…Przywyklem do duzego ekranu jaki mam w domu w Poznaniu… :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Pupe?

1 polubienie

Nie, jest taka witrynka “pudelek”. Własnie m.in. ona mnie załamała…

1 polubienie

Tam to ja w ogóle nie zaglądam. Kiedyś mnie w reklamach ten pudelek wyskakiwał, ale od długiego czasu mam spokój. Jest to miejsce dla inteligentnych inaczej.

4 polubienia

Nigdy o pudelku nie słyszałam. To szczery mi podpowiedział…

1 polubienie

Z tego szczery, to kawał cholery… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Podpuszcza!!! Ale najpierw też myślałam, że chodzi o pudełko…

1 polubienie

Nic nie widać…

1 polubienie

Nie czytuje pudla. To śmietnik.

1 polubienie

Wziąć kredyt i zmienić pracę :rofl: na to mieszkanie no…

1 polubienie

Na calym swiecie tak jest.
Jedyne czasopisma wydawane w wersji papierowej w Hiszpanii, ktore nie stracily nakladu to wlasnie tego typu - w kilku wersjach. Od celebryrow arystokratyczmych po beztalencia czyli potomkow slawnych rodzicow i “ludowe krolowe ludzkoch serc” czyli glodne slawy osobniki plci mniej lub bardziej ustalonej i blizej nieokreslonego pochodzenia

2 polubienia

Dlatego ja nie klikam w linki. Jeśli to coś ważnego, to autor napisze o co chodzi i wtedy decyduję, interesuje mnie, czy ni? wchodzę i czytam, czy nie? Szkoda czasu na głupoty, bo życie jest piękniejsze bez takich informacji :slight_smile:

5 polubień

Jest kilka takich portali:
Pudelek
Pomponik
No co ty
Lula
itd.
Radze omijać szerokim łukiem.

4 polubienia

Najbardziej podoba mi się LULA!!!

2 polubienia

Nasz kochany Bingolula? :stuck_out_tongue_winking_eye: