Grono osób, które z chcą wiedzieć kto z kim gdzie i ile razy, oraz komu w tym roku gacie pękły w kroku, jest naprawdę bardzo liczne. Gdyby powstała partia “Pudelka”, byłaby bezsprzecznie licząca się siłą polityczną (powiedzmy) w naszym kraju.
Chodzi o pudełko czyli telewizor?
Owszem,wyobrazam sobie bo w Anglii nie zainstalowałem.
Natomiast mam problem i rozterki gdy chce cos sportowego zobaczyc…Przywyklem do duzego ekranu jaki mam w domu w Poznaniu…
Tam to ja w ogóle nie zaglądam. Kiedyś mnie w reklamach ten pudelek wyskakiwał, ale od długiego czasu mam spokój. Jest to miejsce dla inteligentnych inaczej.
Na calym swiecie tak jest.
Jedyne czasopisma wydawane w wersji papierowej w Hiszpanii, ktore nie stracily nakladu to wlasnie tego typu - w kilku wersjach. Od celebryrow arystokratyczmych po beztalencia czyli potomkow slawnych rodzicow i “ludowe krolowe ludzkoch serc” czyli glodne slawy osobniki plci mniej lub bardziej ustalonej i blizej nieokreslonego pochodzenia
Dlatego ja nie klikam w linki. Jeśli to coś ważnego, to autor napisze o co chodzi i wtedy decyduję, interesuje mnie, czy ni? wchodzę i czytam, czy nie? Szkoda czasu na głupoty, bo życie jest piękniejsze bez takich informacji