Oby. Niestety, serwuje Chinka.
I skonczyli…12:21 z Litwa która była dotąd bez wygranej…
Nie będzie złota, brązu też może nie być. Prowadzić 4:0 i przegrać…
Winien jest jej charakter.Niemal zawsze wtedy gdy potrzebny jest spokój,Iga wyprawia jakieś dziwne rzeczy…
Inna sprawa że raz za razem,w ważnych meczach,ktoś tam,gra mecz życia i wygrywa z Igą choć na papierze nie powinien mieć szans…
Zadna z tych tenisistek,poza Sabalenką,nie ma nawet szansy zbliżenia sie do top-3 a często i top-10.Oj uwiera Iga resztę świata…
Ale to mniej ważne.
Ważniejsze jest niestety to,że,zaryzykuję tezę,zbliża się chyba koniec tej bezdyskusyjnej dominacji.Oczywiście takie tępe dzidy jak Collins czy Badosa mogą sie frustrować i hałasować ale Iga ma już 20 kilka lat i dzieciństwo daleko za sobą.
Nie jest to faza w historii zawodniczki w którą umiałbym wejść i spróbować zrozumieć…Moge jedynie porównywać.I widzę że Iga jest potencjalnie najlepsza[poza trawą] i nie przekłada się to na kort.
Teraz niech się jakiś mędrzec tym zajmie bo ja już mam dość.
Brazylijka Carol,po udanym bloku,zachowuje sie identycznie jak…King Kong.Ciekawe czy to kiedyś powtórzą
Brazylia-Japonia 3:0…
.W sumie,bez historii.
Szkoda tylko że Eurosport zwial z transmisji jakby sie paliło.Pewnie więcej już nie będzie…
Koszmarne igrzyska…
Kto to odmieni?
A jednak sensowniej byłoby valium.
Polska -Egipt 45:21 ale to tylko przymiarka do 5 miejsca…Trzymajmy jednak kciuki za florecistki bo sukcesów w szermierce jak na lekarstwo…
Podobno żeglarze w natarciu ale…Tu jakoś od rana,zero transmisji…
I jak się orientować skoro,wg.wp.Polak jest"już ósmy" a startuje tylko 6 zawodników…
Zerkam na te igrzyska i nasi słabowato jakoś.Może to dobry pomysł by był aby brali udział ci z niewłaściwym DNA…bo można -przynajmniej dotychczas.
Anglia ma od 10 minut,ok. 3 kwadranse na wywiady z medalistami.
Kraj identyczny jak Polska,rożniący sie jedynie 24 milionami,zapewne imigrantów.
I,bądzmy szczerzy,niesamowitą polityką wobec masowego sportu.Tutaj wszystko jest “team Britain”,wspaniałe dresy i bitwa jak o Anglię…
A my?
Tylko popatrz jeden z drugim,na doniesienia tych wieśniaków,o czym plują z nienawiścią…
Sportowe fuckty mnie zawiesiły!!!
Nie za opinię.Nie za kłótnię.
Natomiast za obronę pis-dzielców.Koniec cytatu.
Bardzo ciekawa historia.
Głupota tych dzieci jest taka że aż mnie czasem trzęsie.W jakim ja żyję świecie???
Wczoraj zresetowałem się od sportu i zrobiłem sobie długą wycieczkę. Była tak fajna, że to temat na osobny temat.
A teraz moja opinia o sprawie Igi. Nawet najlepsze lekarstwo zaszkodzi w nadmiarze, ba, nawet uzależnia. Sądzę, że za dużo pani Darii w tym wszystkim, Iga mentalnie robi się niesamodzielna. Pani Daria nie odpuści, bo przydarzył się jej moment życia, za darmo wycieczki po świecie, dobra kasa, konto pęcznieje, nic ciężkiego do roboty, a Iga sądzi, jest przekonana, że bez niej nie da rady. I tu wkraczamy na temat, jak bardzo potrzebni są psycholodzy w sporcie. Jaka powinna być ich rola i do jakich granic? Zrobię kiedyś pytanie na ten temat.
Psychoterapeuta to dobra rzecz, ale ?
Ponoc Woody Allen na pewnym etapie zycia nie potrafil wybrać co zje na sniadanie bez porady swojego psychoanalityka. Nie mowiac o kolorze krawata. Ale może geniusze tak mają?
Jest jedna zasada.Jeśli nie potrafisz pomóc,nie przeszkadzaj.
Chcesz o tym porozmawiać?
Sasiada psychiatrę mialam, wystarczy
Chyba zrobiłeś sobie znacznie dłuższą przerwę…
Nie wnikam w relacje Igi ze sztabem bo nie mam o tym pojęcia a Iga nie daje powodów by brać to pod uwagę…Dyplomacja?
Dzisiaj Słowaczka nie miała nic do powiedzenia a Iga na pół obrotach,wzięła brąz,właściwie tak jak powinna wziąć złoto.Szkoda ale…Radwańska nawet tego nie zrobiła.Ja cenię ten brąz niczym złoto!Ile tych gier było dzień po dniu?
I to jeszcze w smrodzie rozpuszczonym przez D.Collins
Ten Estonczyk w dziesiecioboju…Uffff…Co za gość!
Wczoraj oglądałem poza chatą bez laptopa, a do telefonu nie mam zdrowia.
Kolego na tym da sie sporo zrobic. Tylko jest to ograniczony pikselami i oprogramowaniem ekranik.