Doskonale pamiętam te czasy
Bywałem w wirze tamtych wydarzeń. I teraz jest mi czasem przykro, że jednak, to o czym marzyłem, nie takie się stało. Tym bardziej, że dzisiaj ci, co jeszcze ich wtedy nie było, wiedzą lepiej ode mnie, co wtedy było. Na tym forum też.
Ja trochę sięgam pamięcią stan wojenny. Nie mogłam do babci jechać, kilometr od mojego domu była granica województwa i szlaban.
Często słyszę, że ludziom walczącym w tamtych czasach jest przykro patrzeć na to co się “teraz” dzieje.
Teraz to znaczy, że tak od końca lat 90tych to słyszę.
Myślę że mają powody, gdyż w głowach tych z którymi rozmawiałam po za tym, że chcieli wolnego kraju to jeszcze marzyli o zgodzie narodu, czego osiągnąć nie możemy.
Dokładnie. Ale mój czas przemija. Niech dzisiejsze pokolenia same sobie budują, co chcą i jak chcą. Ograniczam się do obserwacji i to coraz niechętniej.
Tolerancji być nie musi, a wręcz nie może jej być, bo religia katolicka nie jest dla ludzi tolerancyjnych.
Przeczytałam, popatrzyła i co mogę napisać
Ciekawa jestem jak długo grzywkę modelował , i ile żelu użył do tego show.
Bedac zlosliwa? to on bardziej “teczowy” z wyglądu niz ci pod flagami
To nie złośliwość tylko prawda @okonek , wypacykował się gówniarz i czekał aż resztą kumpli dobre ujęcie zrobi ( z materiału wynika , że było ich 3).
Plus on hahaha
Co najwyzej moze to byc fotka pozowana,bo fotomataz,to raczej nie jest.
Oczywiście, młody chyba miał mało znajomych na fejsie , postanowił to zmienić
Przy powiekszeniu,widac dokladnie,jak dlonie policjantow wciskaja sie w cialo,material ubrania sie marszczy,to raczej nie jest do zrobienia,no i ten usmiech i spokoj w oczach.
Bardzo sztucznie mi to wygląda, brak ruchu, mina “krzyżowca”, fryzurka nietknięta, osypującego się puderku też nie widać…
Dlatego tez twierdze,ze fotka pozowana,jeszcze zobacz,jak druga nozke w gorze ladnie trzyma,nie widac,by cos wierzgal,by bucikow nie pobrudzic))))
Nie odmawiam Tobie racji, Boże broń. Nie znam się na zdjęciach. Ale, sam przyznaj, że jest nienaturalne,
Wyglada,jakby na kanapie lezal)))
Zaraz ja będę leżał. Ze śmiechu.
O co wam chodzi? Pewnie gówniarza wyszkolił jakiś prawicowy radykał. Ma minę cwaniaczka. Prowokował celowo by potem obwiniać władze miasta i psy o agresywne zachowanie. A on tylko przeca bronił chrześcijańskich wartości. Podobno wzorował się na Ks. Skorupce. Symbolu bitwy warszawskiej.
Żaden fotomontaż.
Jak nie fotomontaż, to zdjęcie pozowane. Przyjrzyj się.