Normalnie by wzial go ktorys za kolnierz i o glebe rzucil,guma po plecavh przejechal,wtedyby myslal o krzyzu,ale swoim
A oni trzymaja go jak panienke,z dobrego domu,ktora chce miec hard-fotke)))
Wiele już takich akcji było. Ci ludzie (po obu stronach) wiedzą co ich czeka za krzyki, prowokacje i blokady. Celowa prowokacja szczeniaka by dobrze wypaść w mass mediach. Potem pokazują swoje siniaki itp.
https://www.m.pch24.pl/images/min_mid_big/big/70104.jpg?v=2019091601
Oni tak się cackają, coby krzyża nie zbeszcześcić.
A zdjęcie podróbą jedzie na kilometr.
Akurat fotograf musiał być przy tym. Ja bym dodał dymek z napisem zza kadru: - troszkę w lewo, o tam ptaszek leci…
Bo psy boją się oskarżeń. Często zarzuca się im przemoc i nadużywanie uprawnień. Krzyż to nie broń więc pozostał w dłoni smarka. Mieli go tylko usunąć z trasy marszu.
Weź, przestań…
Ja w takich akcjach uczestniczyłem. Normalnie to ten koleś posrałby się ze strachu. A on zadowolony.
Bo prawdziwego wpierdolu nie dostali.
Nie ma wroga. Nie ma ZOMO. Jest wolność słowa i zgromadzeń. Nawet do woja nie biorą jak leci.
Ten filmik potwierdza to co ja twierdzę.
Nie mam czasu na pierdoły, Zaraz nasi ze Słowenią grają. I to jest istotne.
Zasypiam na meczach ale kibicuję naszym oczywiście
Miłej drzemki.
Bo teraz chyba policja też jest ubezwłasnowolniona, podobnie jak nauczyciele
Zaraz przecież znając życie to wiekszosc tych policjantów też ma uczestników marszu równości za dziwakow i bliżej im do tego 15 latka, wiec traktowali go łagodnie. Zresztą i tak wnieśli go siła… Ja tam nie widzę nic nie naturalnego…
No i wszystko się zgadza oby więcej takich ludzi XD
bo nie mają się czego bać. Żaden ZOMOwiec im łbów nie rozwali.
A, to Ty juz znasz zycie?