Jak na 1 osobę, bez pieniędzy i zaplecza politycznego, zmieniłem w Polsce bardzo dużo, bo przed wyborami do Parlamentu z 21.10.2007, wprowadziłem do Sejmu PSL, który wcześniej miał notowania ok. 3 %, i dzięki temu PO mogła z PSL zawrzeć koalicję parlamentarną i rządową, więc PiS, które było pewne, że PSL nie wejdzie, a PO zostanie koalicja z SLD, na którą PiS miało niepodważalne haki i chciało jej całą górę zapudłować w drodze wprowadzenia stanu wyjątkowego, musiało obejść się smakiem. Ale to nie wszystko, Wiedząc, że w 2008 wybuchnie światowy kryzys kapitalistyczno-finansowy, odsuwając PiS od rządzenia, uchroniłem Polskę i polskie rodziny przed pójściem z torbami na żebry, bo PiS było za głupie, aby rozumieć, że w kapitalizmie krążą biliony dolarów bez pokrycia w czymkolwiek, szukających frajerskich państw do oskubania. Polska mi dużo zawdzięcza.
Zmienić to ty gacie możesz. Przestań takie kacapały szerzyć, bo nikt ci w to nie wierzy.
3 polubienia
Ciekawe sobie “zasługi” waść przypisujesz.
1 polubienie
Piwa nie potrafi obalić, a komunę obalił…, buahahaha!!!
2 polubienia
kurcze, domy bez klamek pelne sa Napoleonow, etaty Boga tez pozajmowane, ale zeby sie Tusk trafil to jeszcze nie slyszalam?
2 polubienia
Wałęsa nawet się do Harmonika nie umywa. Zbawca ludzkości, normalnie, a teraz to i niedługo naczalnik…, panie…
1 polubienie
cysorz, to ma klawe życie
2 polubienia