Piątek 18 lutego?

Cos smutno dzisiaj , czyżby perspektywa końca karnawału?

2 polubienia

Spałem

2 polubienia

Pogoda straszliwa to ludzie ledwo działczą :wink:
albo śpią nawet :rofl:

2 polubienia

Przed chwila pokazywali zdewastowane okolice Krakowa.
A kolegę @collins02 to nam chyba wywieje do Australii “wiaterek” Eunice osiągnął ok. 200 km/h

3 polubienia

Dzisiaj miałam bardzo nerwowy dzień. W sumie, już dawno tak nie było. Cieszę się, że już jest wieczór a najbardziej cieszę się, że w końcu w piątek siedzę w domu i nie mam żadnych gości i sama nie jestem dziś czyimś gościem. Za dużo tego ostatnio było ,przejadło się mnie już.

2 polubienia

Dzisiaj rocznicę niepodległości Gambia _ _ _ _ _ _ _
Ale kogo to tutaj dzisiaj _ _ _ _ _ _ _ ?

(homonim jakby co)

Gambia 01

4 polubienia

Obchodzi ;))

2 polubienia

Ob chodzi … :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

A doczytalam sie rano w ciekawostkach, że mają swieto narodowe. A oprocz tego?
3102 p.n.e.– Początek Kalijugi, ery żelaznej, czwartej i ostatniej (najgorszej) epoki w dziejach obecnego świata według wierzeń hindusów, zapoczątkowanej bitwą na polu Kuru opisaną w Mahabharacie
Kiepskich mieli jasnowidzów jesli ery plastiku nie przewidzieli :wink:

2 polubienia

Mnie to bardziej te rakiety po prawej stronie na mapie martwią…A tak nam mieli pomóc sojusznicy a tu tamci mają asa w rękawie że nawet, jakbyśmy mieli sojuszników to… ech…:confused:

2 polubienia

Myślisz, ze Putin to tak na pierwszą linie frontu pogna jutro rakiet dogladac? Wygrana ma w kieszeni - na Bialorusi będą oficjalne bazy z bronia jądrowa. Jak weszli nie wyjda. Krymu tez nie odda, a Donbas dalej bedzie sie wykrwawiał.

2 polubienia

Nie wiem,czy kolege @collins02,wywiało,ale faktycznie wiało.Wspólczuje osobom,ktore dzis gdzies leciały :worried::tired_face:

2 polubienia

Ale my głupie ludzie jesteśmy, żeśmy uwierzyli, że nas jakiś sojusz ochroni jak nauka i technika tak idzie do przodu :frowning: W dodatku boję się tego wiatru. Powiem Wam, że sąsiedzi zdążyli sobie wymienić okna i mieli szczęście, że zdążyli.
Ja myślę, że wiatr to taka muzyka,
I gwiżdże i gra i huczy i bryka…

1 polubienie

Najgorsze co może być to ten wiatr.Nie lubię wiatru podobnie jak putina.Już nie wiem co gorsze.Nie wiadomo co robić-tu wiatr a w telewizji putin.Chyba jednak trzeba się napić.Może to pomoże przetrwać jakiś czas. :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

I ta mysz z pączkiem w sklepie na B.

1 polubienie

Z tym nazwiskiem Putina to ambaras.
Przytaczam wesoly tekscik - fakt autor sie napracowal

Ale ja mam jeszcze jedna teorie - puta po hiszpansku to qoorva i to posledniego gatunku, wiec samo sie nasuwa kim jest jej syn?

2 polubienia

Za to bloger/ka bzdury pisze. Czwarta pozycja w Google.

Gadająca ryba trochę podobna z profilu do putina :rofl:

Nie obrazaj ryby.