Sam uważam że albo nie pić albo z %.
Piwo 0% smakuje mi nijak więc nie piję
Niektore piwa bezalkoholowe da się wypić, pod warunkiem, z nie nazwiesz tego piwem, jest dobrze schłodzone i za pol godziny idziesz do dentysty…
A portal to ostatnio jakis klub AA i znachorow przejął? Bo co i rusz o szkodliwosci jak nie alkoholu to eszystkiego co zdatne do jedzenia i pochwały ozempiku?
Od samego czytania mozna wpasc w alkoholizm i zachorowac na raka.
Smak raczej słaby a brak…
Tu piwo bezalkoholowe jest popularne, praktycznie kazdy większy browar ma co najmniej jedno, a zdarza się więcej tych 0,0. Niektore nawet jakieśtam soczki dodają. Czy jest to kwestia zwyczaju? Klimatu? Reklamy, że to mniej szkodliwe od tych kolorowych fant czy innych oranzadek?
Skandal!
Próbowałem tego bezalkoholowego eksperymentalnie. W pierwszych łykach ta ciecz przypomina piwo, ale w następnych zupełnie od smaku piwnego odchodzi. Im więcej się tego pije tym dalej od oryginału. Jak ktoś lubi niech sobie pije, mnie nie podeszło. To nie powinno nazywać się piwo bezalkoholowe, bo to nawet nie jest podobne do piwa. Ot, co!
Wyjdź boś próbował
Po coś wlazł?
Osobiście jak słyszę \to smakuje podobnie" odmawiam
Wyjdę na prawdziwe piwo. A ty se tu zostań z tem napojem haniebnie bezalkoholowem.
mnie fałszywe po łyku jakieś było niepitne
To jest jakis nonsens.
W takiej sytuacji to zdecydowanie wole zwykła wodę której i tak ostatnio pije coraz więcej.Dla mnie temat nie istnieje.
Po moim trupie
Na pewnym etapie dochodzisz do wniosku, ze od samej wody to sie żaby w brzuchu zalegają i czyms trzeba “smak zlamac”. Ale herbata to tego celu lepsza.
Z tym, że w Hiszpanii w knajpie niekoniecznie. Bo herbaty parzyc nie potrafią.
Da sie załatwić…
Ja też kiedyś myślałem podobnie do Was, ale ja teraz myślę tak mniej. Ja ogólnie teraz jestem bardziej otwarty na napoje niebędądze wodą, kawą lub alkoholem.
Nie mów tego tak głośno bo @Devil Cię stąd będzie wyganiał.
Nic dziwnego. Każdy napar z jakiekolwiek zielska nazywają Infusion , co sugeruje aplikowanie dożylne. W niektórych rejonach taki napar, to Fermentar, co całkowicie wymyka się zdrowemu rozsądkowi.