@anon70601590 człowiek jest zszokowany dwa razy w życiu - pierwszy raz gdy się dowie, że jego rodzice uprawiają seks i drugi raz, gdy dowie się, że robią to jego dzieci.
Facet ma jeszcze trzeci szok - kiedy dowiaduje sie że został ojcem i musi wyskoczyć z kasy
Odniosę się do kilku rzeczy.
Ano, za moich młodych lat to 13 latki (niektóre) to robiły. I same tego chciały…
Więc proszę bez mówienia, że kiedyś było inaczej. Nie było sieci, tv ale hormony buzowały…
No, nie wiem czy 14 lat to odpowiedni wiek by leczyć trądzik hormonami…
Swoją drogą to ponoć jak się wspołżyje to trądzik jak ręką odjął (naturalna kuracja )
A co do odpowiedzialności karnej to chyba w naszym nadwiślańskim kraju przy takiej róznicy wieku odstępuje się od karania “sprawcy”. Nawet jak “kobieta” ma tylko 14 lat.
Tutaj tradycyjne metody “karania” się sprawdzają. Dobrze przetrzepać obojgu dolną część pleców…
Moja starsza siostra męczyła się z trądzikiem , leczyła na różne sposoby i nic , pewnego razu mama zapytała znajomego ginekologa , który bywał u nas czasem na imprezach , co można z tym zrobić?
On wyluzowany odparł , jak zacznie współżycie , trądzik zaraz zniknie i wtedy spojrzał na moją cerę bez trądziku Zaświadczam , że to kłamstwo
Mam na to swoją własną teorię…
Chodzi o te hormony męskie które “w trakcie” dostaja się do organizmu kobiety.
Może z “panem” było coś nie tak… z jego mieszanką hormonów
Nie przypadkowo tak wiele pań nie lubi gumek…
O mnie mowa raz tego użyłam nie zamierzam tego powtórzyć.