Piwo z rana jak śmietana?

Prawda czy fałsz? :wink:
Dzisiaj juz nie ma na forum"elementu krucjaty" i jest to chyba jedyna zmiana na lepsze.
Moge wiec ze spokojem[?] zadać takie pytanie.
Owa katalońska Estrella,kokietuje mnie juz od paru miesiecy :joy:
I to skutecznie!
Zbliża sie jesien na calego.Juz nie ma mowy o przebłyskach indiańskiego lata.Listopad w pazdzierniku…
O ile nie przekrecam,fiński toast brzmi jak…“holeken koelken” :joy:
Tak czy siak…Najlepszego!

2 polubienia

Wczoraj dodawałem śmietanę do zupy. Myślisz, że dodając piwo, byłby ten sam efekt? :thinking: :sweat_smile:

1 polubienie

Spróbuj :joy:
Tylko potem mnie nie ścigaj :innocent:

3 polubienia

Nie piję rano piwa, chyba, że po nocnej imprezie, ale to jest zrozumiałe. Lub po całonocnej podróży, przed odsypianiem nieprzespanej nocy…

Najlepiej smakuje mi głębokim popołudniem, albo po wysiłku fizycznym.
Aczkolwiek zaznaczam, iż moje obyczaje, obowiązujące powszechnie nie są…

2 polubienia

Mimo wszystko,są dość powszechne.Ja mam bardzo podobnie a jak wiesz [lub sie domyślasz],z niejednego pieca… :innocent:
Rano jednak…To jest cos odmiennego.Na wakacjach gdy upal z jednej strony a kusząca barmanka z drugiej…Czlowiek nie patrzy na zegarek :slightly_smiling_face:
A teraz?
Czlowiek w klatce…Boi sie kazdego dnia by do glosu nie doszedl jakis"sasin"…

1 polubienie

Ech, te czerwone puszki nie smakują najlepiej, jeżeli do dobrego polskiego piwa przywykłeś. Nawet w Barcelonie nie smakują najlepiej :wink:
Ale wypić się da. :wink:
Owszem piwo z rana było jak śmietana za młodu, kiedy człowiek budził się około południa w namiocie i macał porozwalane butelki, żeby znaleźć pełną wśród masy pustych, ale to se ne vrati :wink:

3 polubienia

Piwo z rana, jak śmietana, ale za to śmietana, nawet z rana, to jednak nie piwo.

1 polubienie

W półroczu zimowym nie pijam piwa, gdyż uważam je za napój orzeźwiający.

Ha,ha…To ja dalej jestem mlody chyba :wink:
W namiocie niby ostatni raz bylem cwierc wieku temu ale piwa rano uwielbiam szukac!
Estrella z puszki jest mi nieznana.Tutaj tylko pintowe butelki.Wyglada to jak butelka wina:))

1 polubienie

A gdzie Ty tu zime widzial,a?

1 polubienie