Po co żyć na siłę mimo cierpienia?

Generalnie Marks z wartoscia dodana sie sprawdza. Brakuje plynnosci finansowej i checi inwestowania. Rynki niepewne
Ale to juz niemarksisrowskie

1 polubienie

Wybawiony

:candle:

1 polubienie

etyka
mam mieszane uczucie
bronic zycia za wszelka cene? pd terorii poczecia ?

1 polubienie

Zakładam że nikt mu nie pomógł przejść do krainy, na środkach zwiotczających. Mimo to szkoda każdego życia człowieka

1 polubienie

Czytałem, podobno w sieci krąży filmik nagrany przez rodzinę przed śmiercią. Nie będę go szukał, za dużo okazji się ocierało o mnie i znajomych. Śmierć to czas leżący na plecach, na monitorze ciągle piszczy. Po mału czas się przyzwyczajać do piasku i recyklingu

Umarł birbant, umarł, już leżał na desce,
gdy przynieśli piwo, poruszył się jeszcze,
bo w birbancie taka dusza,
gdy jest piwo, to się rusza…

Śmierć pogonił, poszła sobie,
birbant tutaj, a nie w grobie… :crazy_face: :innocent:

Jako żywo, jako żywo,
pije sobie teraz piwo…

2 polubienia

Jak będziesz widział białe myszy chodzące po ścianie to to już agonia po alko, Dawny znajomy tak miał, u niego ostatnia to niebieska z czerwonymi oczami, tego mysza wszędzie widział, potem widział pająki przy 3 promilach, dzyń w dzyń

1 polubienie

Dla mnie na magazynie myszów zabrakło i różowe borsuki mnie podsyłają… W niebieskie ciapki…

1 polubienie

@kaziu z uporem maniaka powtarzam - nie jestem i nie bylam w skorze tego czlowieka. tak samo jak nie jestm w ciele zgwałconej kobiety tez czlowieka a jeszcze dziecka?
decyzja ? ja mam testament typu - ratowac i domowym piwem napoic
sprawa dlaczego domy opieki staly sie masowymi umieralniami? to teraz to wychodzi - szczury karaluchy i pluskwy sa na porzadku dziennym

1 polubienie