Pobieracie muzykę na telefon?

Jakim sposobem to robicie?

Nie pobieram choć mam taką możliwość dzięki spotify.

Pfff jak chodziłem do przedszkola to robiłem takie rzeczy xd

Przed snem często zakładam słuchawki i słucham wybranych utworów, dlatego często uzupełniam playlistę.
Znalazłam stronkę bez konieczności logowania, ściągania aplikacji, z konwerterem.
Wpisuję wykonawcę i utwor, lub tylko wykonawcę, klikam w pobierz na komputer!
mimo, iż ściągam na fona, w 7 sekund jest w moich plikach.

W przedszkolu bawiłam się z kolegami “w lekarza”, teraz mnie starość dopadła, bawię się już tylko muzyką :rofl:

Dlaczego nie spotify? Albo YouTube Vanced? Robisz playlisty. Dobry algorytm stara się też podsuwać ci muzę zgodną z twoim gustem. Im więcej słuchasz tym system lepiej radzi sobie z tym podsuwaniem.

Pobierałam na wiele sposobów, teraz korzystam z
ulub.pl

Znam. Ja jednak wolę muzę w formie streamingu. Nie trzeba ściągać i zagracać pamięci. Listy mogą mieć tysiące utworów. Wystarczy wifi.

Tysiące utworów mogę wysłuchac na wiele sposobów, lubię mieć w telefonie kilkanaście utworów, systematycznie je zmieniam.

No to spotify premium. 20 zł miesięcznie.

Pobieram.
Zainstalowałem sobie jakieś aplikacje do ściągania muzyki, podzieliłem na 4 grupy (reggae, blues, chilli out i m. francuską, czyli takie, jakich najczęściej słucham). Mam tego od groma na komórce.

ulub.pl jest darmowe, trzeba tylko klikać
Pobierz na komputer
( na telefon jest już płatne).

A można wiedzieć jakiej muzy słuchasz? Masz jakiś ulubiony gatunek albo zespół?

Moja propozycja jest bez konieczności pobierania aplikacji ( kto chce, może to zrobić).

Jestem otwarta na każdy gatunek muzyczny, nie wszystkie utwory wpadają w moje gusta.
Teraz np. ściągnęłam
Łąki łan “Jammin”

2 polubienia

A teraz
Kortez " Z imbirem".

A coś zagranicznego?

Znam ich bardzo dobrze, kilka lat temu dość często słuchałam.

Ja ich lubię od początku działalności. Metalu niewiele ale klimat jest.