Pobieracie muzykę na telefon?

Jakim sposobem to robicie?

2 polubienia

Nie pobieram choć mam taką możliwość dzięki spotify.

1 polubienie

Pfff jak chodziłem do przedszkola to robiłem takie rzeczy xd

2 polubienia

Przed snem często zakładam słuchawki i słucham wybranych utworów, dlatego często uzupełniam playlistę.
Znalazłam stronkę bez konieczności logowania, ściągania aplikacji, z konwerterem.
Wpisuję wykonawcę i utwor, lub tylko wykonawcę, klikam w pobierz na komputer!
mimo, iż ściągam na fona, w 7 sekund jest w moich plikach.

2 polubienia

W przedszkolu bawiłam się z kolegami “w lekarza”, teraz mnie starość dopadła, bawię się już tylko muzyką :rofl:

Dlaczego nie spotify? Albo YouTube Vanced? Robisz playlisty. Dobry algorytm stara się też podsuwać ci muzę zgodną z twoim gustem. Im więcej słuchasz tym system lepiej radzi sobie z tym podsuwaniem.

1 polubienie

Pobierałam na wiele sposobów, teraz korzystam z
ulub.pl

2 polubienia

Znam. Ja jednak wolę muzę w formie streamingu. Nie trzeba ściągać i zagracać pamięci. Listy mogą mieć tysiące utworów. Wystarczy wifi.

1 polubienie

Tysiące utworów mogę wysłuchac na wiele sposobów, lubię mieć w telefonie kilkanaście utworów, systematycznie je zmieniam.

1 polubienie

No to spotify premium. 20 zł miesięcznie.

1 polubienie

Pobieram.
Zainstalowałem sobie jakieś aplikacje do ściągania muzyki, podzieliłem na 4 grupy (reggae, blues, chilli out i m. francuską, czyli takie, jakich najczęściej słucham). Mam tego od groma na komórce.

2 polubienia

ulub.pl jest darmowe, trzeba tylko klikać
Pobierz na komputer
( na telefon jest już płatne).

1 polubienie

A można wiedzieć jakiej muzy słuchasz? Masz jakiś ulubiony gatunek albo zespół?

Moja propozycja jest bez konieczności pobierania aplikacji ( kto chce, może to zrobić).

1 polubienie

Jestem otwarta na każdy gatunek muzyczny, nie wszystkie utwory wpadają w moje gusta.
Teraz np. ściągnęłam
Łąki łan “Jammin”

2 polubienia

2 polubienia

A teraz
Kortez " Z imbirem".

A coś zagranicznego?

Znam ich bardzo dobrze, kilka lat temu dość często słuchałam.

1 polubienie

Ja ich lubię od początku działalności. Metalu niewiele ale klimat jest.

1 polubienie