Podczas lotu samolotami, zwłaszcza w czasie wznoszenia, gdy silniki

pracują z maksymalną mocą, nachodzą Cię refleksje, że gdyby one silniki nawaliły, to nie byłoby co zbierać razem z nami z takiej nieharmonijnej maszyny z przeciętnie trzystu ludźmi?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

na jakim etapie jesli chodzi o budowe samolotow sie zatrzymales?

na etapie: Panie pilocie - dziura w samolocie :stuck_out_tongue_winking_eye:

najslabszym ogniwem w lancuchu to jest pilot samobojca i ptaki a nie silniki

Ostatnio jak się zastanawiałam, jadąc busem, że gdyby doszło do wypadku, byłoby bardzo niebezpiecznie i że zbieranie “zawartości” do kupy byłoby zadaniem karkołomnym - pojazd wziął udział w niebezpiecznym wypadku. Tak, że nie warto za dużo analizować.

Ja się zastanawiam, czemu buduje się takie iglice?

Niech spadochroniarz leci i na taką wpadnie … Trup murowany …

Stop iglicom!

Podczas rozważań możesz ukierunkowywać swoją energię, gdy podczas snu nad niczym nie panujesz.

@harmonik Dzięki za radę. Następnym razem ukierunkuje swoją energię na coś pozytywnego. A co z energią innych pasażerów, jechało nas ok 13 osób. Większości się spieszyło i stąd ta zła energia i ten wypadek… zapewne…

@harmonik W tej odpowiedzi była ironia, tyle że brakuje emotikon, żeby to odpowiednio wyrazić. Tak że :upside_down_face:

Cywilizacja to nie jest mądry wynalazek. Np. nie do końca głupi Stalin nie latał samolotami, uważając je za bardzo podatne na awarie i zamachy…

Stalin miał 164 cm wzrostu … Też mi wielki …

@harmonik Po co latać samolotami, można spokojnie wykitować w domu na skutek zakarzenia odleżyn, albo zderzyć się z drzewem, które wyrosło w skrajni chodnika a przyłbica zaparowała…

@benasek Hmm, Napoleon też był niski i Jarosław też jest niski… Jeszcze kilku by się znalazło…

dobry bus jest w stanie sie rozpedzic do szybkosci statującej awionetki
tyle ze skrzydel mu brakuje

Latanie samolotami należy do dużego zaawansowania cywilizacyjnego, bez wątpienia znacząco patologicznego.

Poleciał raz do Teheranu poza tym czego oczekiwać po paranoiku

Nie wypada tak nazywać Stalina, bo to on z Żukowem pokonali groźny Wehrmacht Hitlera. Ten to był bezmózgiem.

Dobra śmierć to szybka śmierć

Szybka agonia:

Nie wypada to bronić tych “panów” bo to jest policzek dla ofiar tamtego reżimu poza tym to stwierdzenie faktu o czym każdy kto ma pojęcie o historii wie i to najdelikatniejsze określenie jakiego można wobec niego użyć Poza tym bardziej jak oni to Wermacht pokonała jak już to rosyjska zima i Ameryka i Anglia też w wojnę jakiś wkład miały