U mnie byłby śmigły, jak strzała. A na psy to on też potrafi napaść. Kłopoty z tego kiedyś były.
Gdzie w kocie jest miejce na mozg? Ale takie potrafi policzyć w trybie rzeczywistym trajektorie skoku i na dokladke ja w locie skorygowac? Ale jako sterowniki do rakiet sie nie nadaja, bo wybór celu?
Kot ma to wszystko w ogonie a jak mu chcesz ogon ciachnąć, to z ogona przechodzi w inne miejsca. Kot tylko czasem przy laserku gupieje jak dwie moje kotki. Tigul ma za to laserek gdzieś …
Wiem, słyszałem o tym. Zresztą też czytałem, bo w Reichu większość gazet o tym pisała …
O to, to…, ten mój, to potrafił. Łapał startującego z ziemi ptaka, huncwot jeden. A jaki szybki w ruchach się stawał, gdy chwytał zdobycz.
Szczury to załatwiał w dwie sekundy, kreta z nory wyciągnąć potrafił i wiele innych.
Tiaaa za chwile z pytamy zrobi sie kocie forum
felinos to sa drapiezniki poslugujace sie innym zakresem zmyslow niz my. Jak go oswoisz to wygrana w totka
Skoro są forumowe kotki (Nie będę tu wskazywał paluchem, ale jakie avatary są każdy widzi) to czemu ma nie być kociego forum?
Kotowate?
Kot, taki domowy potrafi okaleczyc psa i to większego od niego. Jak musi walczyc o zycie?
Znałem psy, którym nawet Misiek by nie dał rady, Ostatni, to wilczyca mojej córki.
Bez przesady, czy zbik poradzi sobie z pitbullem?
Wilczury to psy hodowane na opiekunow stada z takim to lepiej po dobroci niz na siłę
Myślę, że Misiek wolał się nad tymi kundlami nie znęcać …
To straszna trauma dla takiego psa. Misiek sobie pójdzie a pies z takim przeżyciem będzie musiał zostać i w deprechę może wpaść. Lecz teraz deprechę u psa. I to jeszcze w Nederlandach.
Dlatego Misiek przewidział wszystko i dobrze zrobił, że te psy olał.
Dwukrotnie psy atakował. Jednego uratowałem ja, a o drugim już tu pisałem. Trochę awantury z tego drugiego było.
Tiaa pamietam biednego Misia chcieli humanitarnie uspic? Bo do systemu nie pasowal? Młody, niedoswiadczony nie wiedział, ze najpierw oddaje sie strzal ostrzegawczy?
“ŚWIETNA”???
Daj spokój ,jakaś alkoholiczka z manią czy inną obsesją
-powinni ją na przymusową terapię skierować raczej.
Nie wiem co tu śmiesznego- to ŻENADA .
Na starość ludzie częściej zostają bohaterami memów…
Wczoraj zaliczyłem patrol na wiejskiej drodze w lesie.albo się zgubili albo szukali kogoś.