#“Ponad 200 placówek pocztowych zamkniętych. Co z wyborami korespondencyjnymi?”
Otworzą placówki, a później trumny.
Na chłopski rozum to wszystkie placówki powinni zamknąć!!!
Wiele rzeczy zamawiam przez internet, przychodzą często pocztą. Na moje szczęście poczta “działa”.
A myślisz że po co mimo szalejącego covida będą luzować gospodarkę?
Otwarli dla Yarka cmentarz to i poczty będą musieli otworzyć.
No cóż, ja też. Ale jestem gotowa się poświęcic!
Niestety, k…j…m… (mam nadzieję, ze wiesz o co chodzi!).
Eluniu, no nie wypada. Wnuki słuchają.
Ale nie ROZUMIĄ!!! Rosną
zęby…
I dlatego właśnie do żadnych wyborów 10 maja nie przystąpię.
Koniec i kropka.
@Devil, diabelku - czmentarz jest jeden
urzedow pocztowych duzo statystycznie tego nie da sie opanowac
prezes sie miota i jest zapętlony
Kidawa nie miałaby szans po tym jak się skompromitowała, nawet gdyby rządziło teraz PO z Tuskiem. No chyba że sfałszowali by wybory. Tak, to oni mieliby jakiś powód żeby to zrobić. Nie PiS. Lud jak zwykle nie wie kiedy myśleć xd
Z Kidawą masz rację.
Ale to PiS kompromituje się stale. I jeżeli dojdzie do fałszu, to na pewno nie zrobi tego opozycja, nawet jakby chciała. Po prostu, nie ma takiej możliwości.
W tej chwili jest taka sytuacja, że każdy poseł. który chce teraz wyborów jest niegodny być nie tylko posłem, ale i człowiekiem, ponieważ naraża na utratę zdrowia, a nawet śmierci tych, którzy go wybrali.
Jednak większe prawdopodobieństwo jest na to że po wyborach pocztowych będzie można pomyśleć o sfałszowaniu, jeżeli w pierwszej turze wygrała by kidawa czy Kamysz a nie Duda który bez żadnych wyborów pocztowych czy smsowych by ich rozwalił… A właśnie ciekawe jaka reakcja by była ludu opozycyjnego gdyby po takich wyborach nawet tylko w pierwszej turze nie wygrał Duda hahahha te teorie spiskowe o fałszowaniu … Wierzysz kiedy chcesz.
Myślę, że Duda wygra, więc po co te teorie? A jak nie wygra, wbrew sondażom, to nie wygra.
Wyborów nie powinno być i koniec. Bez względu na wynik.
Chodzi mi o to że każdy tutaj zakłada ze wybory poczotwe to oszustwo tak? Usprawiedliwiając po raz kolejny porażkę innych kandydatów. W sumie może i lepiej jak mówi o oszustwie, a nie po raz kolejny dyskryminuje polakow myślących inaczej jak przy innych wyborach.
Bo taki system stwarza ogromne możliwości oszustwa. A poza tym łamie Konstytucję. Dlaczego, np ja pozbawiony jestem głosu wyborczego mieszkając za granicą? Skoro mogą głosować ci co są w Polsce, to dlaczego nie mogą ci Polacy, co mają prawo głosu, a są zagranicą. Ja w Holandii nie mam szans.
Była propozycja zmiany konstytucji która oppzopzycja odrzuciła. Więc trzeba ją trochę naciągnąć XD myślę że opozycja powinna mieć jakieś wyrzuty sumienia teraz. Tak tak
A dla czego na mojej karcie ma być mój podpis???
Naciągnąć Konstytucję? Ty wiesz, co Ty piszesz? To nie guma. Ale ten pomysł do Targowicy pasuje.
Jestem przeciw PiSowi i dlatego, że nie przestrzega Konstytucji. W normalnym kraju już takiego rządu by nie było.