odżywiania się wyłącznie słodkimi owocami, i upowszechnienia języka angielskiego dla całej ludzkości?.
Język angielski powszechnie się i bez ciebie
Ludzie już nie chodzący do szkół z angielskim, są w trudniejszej sytuacji opanowania angielskiego…
Słyszałeś o szkołach językowych kursach językowych stacjonarnych i online oraz Uniwersytetach 3 wieku…poza tym jest jeszcze coś takiego jak tłumacz google i sztuczna inteligencja od biedy pomoc wnuczków…
Odżywianie, które proponujesz załatwiłoby zdrowie wszystkich, którzy na takie by przeszli. Przy tak ogromnych ilościach fruktozy cukrzyca murowana.
Kolega znowu szuka programu wyborczego nie tam gdzie trzeba…
Zapomina, ze termin zgłoszeń kandytatow na przewodnika ludzkosci juz dawno minął.
A jak ktoś nie trawi fruktozy?
Można ją uczynić bardziej strawną, poddając destylacji.
W Raju nie będzie innego harmonijnego pożywienia, jak słodkie owoce. Jest ich dużo rodzajów z najlepszymi składnikami.
To ja nie chcę do raju!
Nie popieram.
Ci, co chodzili z rosyjskim być może mogą być bardziej wdzięczni… choć raczej zapomnieli to i owo.
Joko, owoców pysznych i zdrowych jest wielka rozmaitość, i nie trzeba ich przyprawiać, solić, obrabiać termicznie. Lepiej chciej wejść w drzwi z napisem RAJ, będziesz tam miała życie, jak w Raju.
W słodkich owocach zapewne jest najzdrowsza fruktoza, to logiczne.
Mi nie odpowiadał język rosyjski z powodu konieczności pamiętania akcentów. Dla mnie one były zbędnym obciążeniem pamięci.
Dyrygenci nie są wirtuozami na wszystkich instrumentach w orkiestrze, ale ogarniają je w całości wystarczająco dla tworzenia dobrej muzyki…
Kolego czy nie możesz zrozumiec, że z kampanią wyborczą spozniles się kilka lat?
Nastepne zapisy w przyszłej dekadzie.
Moimi atutami są; Uproszczenia, szerokie horyzonty i szerokie ogarnianie…
Kolego? Zrozum, miejsce juz zajete, wiecej zgłoszeń komisja nie przyjmuje.
Moje atuty są bardzo proste. Narody zostają przy swych językach, ale wszystkie korzystają z języka angielskiego. Słodkie owoce są najmądrzejsze, najzdrowsze, naturalnie smakujące.
Zysk w ekonomii nie istnieje, więc kapitalizm to ogłupiająca bezmyślność. No i nad nieharmonijność kapitalizmu i cywilizacji należy wywyższyć DSHN (Doskonały System Harmonii Natury)
Podziwiajmy zwłaszcza ptaki, nietoperze, ryby, delfiny, fokowate, wiewiórki, motyle, pszczołowate.