Poparlibyście clou mojego programu dla ludzkości, w postaci

odżywiania się wyłącznie słodkimi owocami, i upowszechnienia języka angielskiego dla całej ludzkości?.

Język angielski powszechnie się i bez ciebie

4 polubienia

Ludzie już nie chodzący do szkół z angielskim, są w trudniejszej sytuacji opanowania angielskiego…

1 polubienie

Słyszałeś o szkołach językowych kursach językowych stacjonarnych i online oraz Uniwersytetach 3 wieku…poza tym jest jeszcze coś takiego jak tłumacz google i sztuczna inteligencja od biedy pomoc wnuczków…

3 polubienia

Odżywianie, które proponujesz załatwiłoby zdrowie wszystkich, którzy na takie by przeszli. Przy tak ogromnych ilościach fruktozy cukrzyca murowana.

3 polubienia

Kolega znowu szuka programu wyborczego nie tam gdzie trzeba…
Zapomina, ze termin zgłoszeń kandytatow na przewodnika ludzkosci juz dawno minął.

4 polubienia

A jak ktoś nie trawi fruktozy?

2 polubienia

Można ją uczynić bardziej strawną, poddając destylacji.
:apple: :arrow_right: :tumbler_glass:

3 polubienia

W Raju nie będzie innego harmonijnego pożywienia, jak słodkie owoce. Jest ich dużo rodzajów z najlepszymi składnikami.

2 polubienia

To ja nie chcę do raju!
:grin:

3 polubienia

Nie popieram.

3 polubienia

Ci, co chodzili z rosyjskim być może mogą być bardziej wdzięczni… :thinking: choć raczej zapomnieli to i owo.

3 polubienia

Joko, owoców pysznych i zdrowych jest wielka rozmaitość, i nie trzeba ich przyprawiać, solić, obrabiać termicznie. Lepiej chciej wejść w drzwi z napisem RAJ, będziesz tam miała życie, jak w Raju.

W słodkich owocach zapewne jest najzdrowsza fruktoza, to logiczne.

Mi nie odpowiadał język rosyjski z powodu konieczności pamiętania akcentów. Dla mnie one były zbędnym obciążeniem pamięci.

Dyrygenci nie są wirtuozami na wszystkich instrumentach w orkiestrze, ale ogarniają je w całości wystarczająco dla tworzenia dobrej muzyki…

Kolego czy nie możesz zrozumiec, że z kampanią wyborczą spozniles się kilka lat?
Nastepne zapisy w przyszłej dekadzie.

1 polubienie

Moimi atutami są; Uproszczenia, szerokie horyzonty i szerokie ogarnianie…

Kolego? Zrozum, miejsce juz zajete, wiecej zgłoszeń komisja nie przyjmuje.

2 polubienia

Moje atuty są bardzo proste. Narody zostają przy swych językach, ale wszystkie korzystają z języka angielskiego. Słodkie owoce są najmądrzejsze, najzdrowsze, naturalnie smakujące.

Zysk w ekonomii nie istnieje, więc kapitalizm to ogłupiająca bezmyślność. No i nad nieharmonijność kapitalizmu i cywilizacji należy wywyższyć DSHN (Doskonały System Harmonii Natury)

Podziwiajmy zwłaszcza ptaki, nietoperze, ryby, delfiny, fokowate, wiewiórki, motyle, pszczołowate.