a czy ja sie za kare urodzilam???
…Geppert…
wykonać je? phii, łatwizna.
Natomiast jestem ciekaw, czy istnieje specjalista który poskłada mnie do pierwotnego stanu?
Ja dotąd nie mogę się rozplątać…
genetyka, sa ludzie ktorzy to potrafia
ale zwykle wystepowali w cyrku obok kobiety z broda i wilkolaka.
A kot tak potrafi!
koty nie maja kosci obojczykowej
dzieki temu w mysia dziure sie zmieszcza
a i ich kregoslup trzyma sie na miesniach
anatomia kota i jego przemiana materii jest inna
kota aspiryna otrujesz
Ale nie che go otruć!!!
@elsie otruc to trzeba wlasciciela
kota da sie nauczyc
w kwestii trucia? polecam alkaloidy
Jak by byli po heinemedinie albo ich sparaliżowało. Ała aż boli od patrzenia, choć co niektóre kończyny są oryginalnie pokręcone
Pogięło Cię ?
Nie - tylko wróciły wspomnienia ze szpitala, ale aż tak nie wyglądałem, kręgosłup bardziej ułożony w S tyle że maksymalnie ściśnięty, pozostałe kończyny wywinięte kilka razy wokół swej osi do granicy bólu, palce podobnie. Zakładam że nigdy więcej, choć założenia mogą być błędne
To drugie zrobię, pierwszego nie, sprawdziłam, ale plecy to mnie bolały po fakcie
Chyba po prostu się za słabo rozciągnęłam, ale za to wyszedł ładny mostek i nawet foczka (zresztą od foczki do obu tych pozycji nie jest już bardzo daleko, ta druga nawet pod pewnymi względami jest łatwiejsza, zwłaszcza jak ją zmodyfikujesz i nogę przyłożysz do pośladka zamiast tak dziwnie).
Ej, nadruchome stawy są stosunkowo częste, zwłaszcza u młodych kobiet (i dziewczynek, nie bez powodu akrobatki szczyt formy mają w wieku kilkunastu lat, w wieku 20paru wycofanie z kariery, a wcześniej-ok.8-9 lat - są jeszcze bardziej rozciągliwe, tylko technicznie słabsze) i w połączeniu z przeprostami (czyli że wychodzą poza normalną ruchomość też w tę stronę, w którą szczególnie się nie powinny zginać, np. noga zgięta w kolanie do tyłu albo łokieć tak samo).
Ale faktem jest, że np. w Rosji takie dziewczynki są w wieku kilku lat pchane do gimnastyki artystycznej lub baletu, więc tak jakby do cyrku
@vera223 nie chodzi mi o fakt, ze, masz racje kobiety sa z natury przygotowane na rodzenie dzieci
tyle, ze nie musza
na tym polega feminizm
prawdziwa tfurczość. Pszes dórze T.
To ja z ciekawości poproszę jeszcze o zestaw dla zaawansowanych.