Powiecie mi co was tak zabolało w tym poście?

Czasem sie jestem sklonny zhodzic z tymi,co twierdza,ze ludziom,nie mozna dac zbyt wiele wolnosci,bo od tego glupieja.

2 polubienia

Usuwanie całego postu nie jest najszczęśliwsze. Wczoraj byłam świadkiem zamknięcia całego wątku Mality tylko dlatego, że jakiś konflikt był (w moim odczuciu zupełnie niewinny), a temat fajnie się rozwijał. Nadgorliwość też niczemu dobremu nie służy…
Jeśli już, w takich przypadkach powinien być tu przymus nakazany (zgłoszony przez autora pytania również) przez moda, usunięcia danej wypowiedzi pod groźbą np. “zawieszenia” danego delikwenta na jakiś czas określony - niech sam wybiera.
“Po co wszyscy mają cierpieć” (jak @collins02 wczoraj stwierdził zakładając oddzielny wątek, a @Leone_Marco poparł - ja też chciałam coś napisać, ale i jeden i drugi wątek został skasowany i już nie zdążyłam…)
Gdyby mój wątek, (który byłby bardzo fajny i rozwojowy jak Mality) ktoś skasował z tak błahego powodu, też zadowolona bym nie była.
Ciekawe co na to @Malita… ?
Teraz mamy również konfilkt… i co? Znów zamykamy?

4 polubienia

No właśnie. W końcu żyjemy w związku socjalistycznym. Przecież o to chodzi ze lewactwo to ograniczenia. Więc każdy zgodny :rofl:

Nie ma konfliktu. Zresztą ten temat powstał po to by wytworzyć konflikt więc to co innego niż pyta ie mality

Usuwanie clego postu,yo juz calkiem poroniony pomysl.
To znaczy,ze wszyscy h6li winni,bo ktos z kims sie nie zgadza.
Jak to kowia,Nadgorliwosc,jest gorsza od faszyzmu’’

2 polubienia

Ale o który temat chodzi. Przecież ten powinien trafić do śmietnika bo to tylko wytłumaczenie sobie pewnych spraw i od początku założony żeby zrobić konflikt przez incydent w innym pytaniu

1 polubienie

Skoro są flagi, jest i konflikt …

A niby dlaczego do smietnika.
Jest dyskusja,jak na kazdy inny temat.

Tutaj flagi? Tutaj flagowal devil chcąc błędnie pokazać że on też może flagować wszystko i na jaja. Nie rozumie po prostu tego że tamten wpis zgłosiłem bo był obrazliwy i było to uzasadnione… A on ze wszystko na jaja… Lol i że niby jest jakiś problem ze zgłaszaniem na jaja. Nie ma problemu żadnego. Nikt nie zgłasza na jaja oprócz niego dzisiaj xd

Otóż to… niedługo może dojść do tego, że w ogóle całe to forum padnie, bo wszystkie gdzie pojawi się jakiś konflikt będą kasowane hurtowo po pierwszych spięciach…

2 polubienia

@birbant, to nie tak - moderator widzi kto oflagowal.
a przeczytac mozna tak jak piszesz.
ja nie mam zamiaru trwale usuwac odpowiedzi kolegi Devil ani blokowac Krokodyla - tylko panowie - zachowujcie sie - bo jak widze na pare godzin Was samych zostawic nie mozna bez rozpetywania glupich dyskusji.

2 polubienia

Czyli nadal dla jaj będzie można ukrywac co sie chce?

Albo blokować devila

Nie dla jaj… Ty ukrtwasz dla jaj. NIKT INNY TEGO TU NIE ROBIL I NIE ROBI

Reksio z małej? I kto tu obraża?

4 polubienia

@GumowyKrokodyl gdybys napisal pedofil bo do rozneglizowanych malolat homeseksualista raczej sie nie dobiera to napidalbys prawde. a ze pedofilia zawodow nie wybiera? tylko sa grupy zawodowe gdzie tego typu zachowania sa nie tylko tolerowane, ale i zamiatane pod dywan? to nie dziw sie, ze ludzie bedacy antyklerykalami maja tylko jedno skojarzenie. czarne, chic rownie dobrze tacy osobnicy trafia sie i pod znakiem teczy czy jakiegos ugrupowania skrajnie prawicowego i beda najglosniej krzyczec “lapaj zlodzieja”.
a swoja droga zachowanie kleru w Polsce (bo w innych krajach nie pyskuja) po ujawnieniu czubka gory lodowej jak da mnie jest skandaliczne.

3 polubienia

Dlatego pisałem że mod powinien być obiektywny… Ale przeboleje to…:rofl:
I celowo napisałbym homos tak jak devil napisał ksiądz a nie podofil… To jest to samo. ALE gdybym ja napisał homos to wpis został by usunięty. Xd tak czy nie? XD

cierpliwosc moderacji tez ma swoje granice - jajcarz i jego przeciwnik zostana grupowo dla ochloniecia wyslani na 24 godziny na zielona trawke.

W sumie mogłem tego posta nie zgłaszać tylko odpisać mu “prędzej jakiś homo”.

@anon57379857 emeritus z laciny to znaczy wycofany - zwykle tego typu tytul otrzymywali (wraz ze splachetkiem ziemi i kilkoma niewolnikami i niewolnicami plus jakims stadkiem kur i owiec) zasluzeni legionisci - jak przezyli oczywiscie sluzbe w legionach oraz zasluzeni dla Imperium urzednicy - i takim pod reke lepiej bylo nie wchodzic.
tak, ze odradzalbym naduzywanie tego slowa.

2 polubienia