Powiecie mi co was tak zabolało w tym poście?

Ty po prostu nie miałeś argumentu. Nie było powodu by zgłaszać.
Tak to można potraktować każdego kto myśli inaczej. Bo być może chciał mnie obrazić. Myślę że tak myślał.

Jak to nie miałem argumenty. Było obraźliwe. Tak myśląc to ja mogę Ci napisać że jesteś debilem i jaki masz argument. I to nie Chodzi o to jak kto myśli… Ty obrazasz a nie piszesz jak myślisz. Chyba że myślisz że każdy ksiądz to pedofil… To ban powinien byc🤣

no wiec aktualnie siedzaca dyzurna moderacja ani mysli niczego usuwac. jak sie nie uspokoicie to 24 godziny zielonej trawki na przetrzezwienie.

1 polubienie

Napisz do devil bo może nie zauważyl jak mi wyslylasz

pisze otwartym tekstem - kazdy moze przeczytac.

1 polubienie

Trawkę to ja palić mogę.

Prosze zamknąć temat bo generuje spine.
I przemyśleć sprawę ze zgłaszaniem bez powodu. To niebezpieczna zabawka w rękach żartownisiów.
Ukrywać powinien mod.

1 polubienie

Nikt tu nie zgłaszał i nie zgłasza bez powodu… Nie rób problemu

To prawda, ten kto przeżył od 16 do 20 lat w legionach, to był kozak. Okoliczni bardzo się z takim liczyli. .

1 polubienie

Poproszono mnie bym to usunął…Potem mialem dluga dyskusje na poczcie i wciaz nie jestem przekonany czy dobrze zrobilem…

1 polubienie

Tak myślałam. Jest ok., nie ma co drążyć :).

1 polubienie

Właśnie.
Poza tym lubię póki co,obecną moderacje bo jest na posterunku.

2 polubienia

Zmień proszę księdza na słowo okreslające osobę duchowną w każdej religii. Jak się nie umiecie bawić razem bez afer nie włazić do jednej piaskownicy na raz.

3 polubienia

Zmienione. Zamiast księdza jest osoba obciążona celibatem. Może być?

1 polubienie

nie za bardzo, u zonatych pastorow tez sie rozne dziwne rzeczy dzieja. i to czesto przy wspoludziale malzonek.

Na pewno rzadziej niż u głodnych kobiety kapłanów katolickich.
Pastor ma gdzie włożyć korzeń po służbie.

Pisałem że komunista… :rofl:

Może zamienić na “kaznodzieję”?
Dałem “pasterz”.
Owczarnie są w każdej religii.

2 polubienia

Zamień na pedofil. Tak cię dupa boli na ten kościół…? Boże

Żenująca to jest teraz.
Zabawa w synonimy.

raczej poprawnosc polityczna…