Powiedzcie szczerze, jakie macie o mnie zdanie, tzn. czy jestem

3 polubienia

mi to spojrzenie to raczej z Kaszpirowskim sie skojarzylo…
image

3 polubienia

Może on nie tylko koty ogonami odwraca, ale i nosacze? Ale skąd by je miał? :thinking:

o nosacza nietrudno, przeciez sa pospolite w sasiednim wymiarze, tylko trzeba reka sieganac…

1 polubienie

Czekam na wykład wspomnianego pt:

Odwracanie ważnych problemów świata kocim ogonem.

Po wykładzie zapraszam na poczęstunek :slight_smile:

2 polubienia

W zabójstwie i tuszowaniu zabójstwa prezydenta USA, Johna F. Kennedy’ego musiało brać udział sporo osób, a jeszcze się to oficjalnie nie wydało, podobnie jak zamach w Gibraltarze na gen. Sikorskiego.

Co nie zmienia faktu że pandemia jest na całym świecie na którym jest 7 miliardów ludzi 200 ileś krajów setki tysięcy lekarzy,pielęgniarek,organizacje typu ONZ i WHO i tak dalej i wszyscy się zmówili by wciskać ludziom kit nawet lekarze w mojej przychodzi w mojej małej miejscowości A reszta dała się na to wszystko złapać i nie było żadnego przecieku…przecież prędzej czy później było by jakaś wpadka w takim planie a potem od razu trafiło by to do internetu Do tego po co mieli by wywoływać kryzys kto na tym skorzysta? Na kryzysie traca wszyscy od miliarderów a skończywszy na woźnych w szkole gdy zaczał się Covid akcje od razu poleciały w dół

PS I jak rozumiem dżumy też nie było w XVI wieku czy wypuścili ją z labolatroium? Dziwnym trafem epidemia eboli parę lat temu nie była już wymysłem…

3 polubienia

epidemie eboli i innych goraczek krwotocznych ciagle sie tla.
tylko jest to tak zabojczy wirus, ze zanim chory zdazy o pomoc poprosic to juz nie zyje, wiec wirus sie tak latwo nie rozprzestrzenia. Przy zachowaniu srodkow ostroznosci zatrzymuje sie na etapie epidemi nie pandemii.
ale wyobraz sobie horror ebola w Nowym Jorku - covid bylby przy tym niegroznym katarem.

1 polubienie

Nie wszyscy. W Korei pierwszych 10 chorych rozstrzelano i stłumiono tym Pandemię. A i Białoruś tam problemu nie ma… :rofl:

2 polubienia

Ułatwię zadanie autorowi pytania i mu podam kota.
Wystarczy teraz tylko za ogonek złapać i kotka odwrócić :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Zostaw kota w spokoju. Koty nie cierpią dotykania ogona.

2 polubienia

No już dobrze. Następnym razem takiego podrzucę:

2 polubienia

Mnie też kiedyś jedna koleżanka za ogonek łapała, też w celu wyobracania… :innocent:

4 polubienia

Wiem ale ebola dla ludzi była dziwnym trafem prawdziwa a Covid już nie

3 polubienia

nie dla wszystkich…
ebola ma paskudne objawy, szybkie i bardzo wysoka smiertelnosc to moze jest i czego sie bac?
a taki covid? niby go w TV pokazuja, ale czy ktos widzial??? :wink:

Idąc taki tokiem myślenia to może w ogóle nie było Hitlera przecież nikt go nie widział chyba że na zdjęciu

3 polubienia

niektorzy takie teorie glosza…

1 polubienie