Powiedzcie szczerze, jakie macie o mnie zdanie, tzn. czy jestem

To harmonijnie zamieszkaj w lesie.

1 polubienie

Ja jestem przyjaciel harmonika. Całkowicie autentyczny suwerenny i niezależny

1 polubienie

@harmonik A możesz nam wyjaśnić jakim cudem sto kilkadziesiąt rządów na naszej planecie nagle się że sobą dogadało i niemal równocześnie ogłosiło w swoich państwach tę oszukancza epidemie? Byłby to bezprecedensowy sukces porozumienia i zgodności tyłu niezależnych, różnych siebie państw. Przecież często kilka krajów nie jest w stanie że sobą się dogadać, podpisywanie różnych konwencji i porozumień trwa latami, są dyskusję, dylematy, różnice zdań. A tutaj PSTRYK, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki niemal cały świat wprowadził u siebie globalne oszustwo! Wyjaśnisz nam, geniuszu? Jak to możliwe?

3 polubienia

Około 200

2 polubienia

To całkiem łatwo wyjaśnić. Wszystkie obecne państwa funkcjonują wg podobnych reguł, tzn. na odpowiednie stanowiska powołują odpowiednio wyszkolonych ludzi przez wcześniej wyszkolonych. Są oni uważani za kompetentnych specjalistów, ekspertów w swoich dziedzinach, np. w dziedzinie zdrowia. Tacy ludzie tworzą specjalne środowisko rzekomych specjalistów i ekspertów, działające i popierające się we własnym interesie. Przecież taki Kaczyński nie będzie polemizował w dziedzinie zdrowia z areopagiem utytułowanych profesorów, bo ci by go ogłosili dyletantem i ignorantem, więc tacy od rządzenia pilnują swego miejsca.

Do tego dochodzą wiadomonacyjne miliardy dolarów koncernów farmakologicznych, farmaceutycznych, jako dodatkowy, lub podstawowy argument dyscyplinujący, jeśli ktoś ze środowiska medycznego chciałby się buntować przeciwko temu jawnemu, zbrodniczemu oszukiwaniu społeczeństw, narodów, państw, odnośnie zmyślonej pandemii COVID-19. Niektórzy się buntują, jak dr Mike Yeadon.

Jak zwykle 3,14 R dolisz. Nie da się tego zrobić jednocześnie w 200 różnych krajach. Pamiętaj że wiele z nich jest w konflikcie między sobą i w takim wypadku nie orzepiscily by one okazji by to ujawnić. Weź pod uwagę choćby różnice religijne, islam, buddyzm, tam by to nie przeszło.

4 polubienia

Te twoje teorie spiskowe są beznadziejnie naiwne.

4 polubienia

Harmonik, dawaj dalej … Ja pier… ale kabaret.

Pamiętaj, że jak kiedyś napiszesz, że sobie tu robisz rozrywkę z pisania głupot, to wiedz, że benasek o tym wiedział.

Ten termin jest mi dobrze znany. Przydajesz się, bo tu odsłon jest więcej. Już dawno to zauważyłem, że jak jesteś w sanatorium, to wejść mniej :grin:

3 polubienia

Na międzynarodowe sympozja w dziedzinie zdrowia, nie jeżdżą politycy, lecz medycy lub/i farmakolodzy. A nie wspomniałem, że utytułowane środowisko medyczne jest w swej podstawowej masie wiadomonacyjne, co ma swój wydźwięk. Wiadoma nacja kocha rządzenie i robienie mega pieniędzy.

Na sympozja jeżdżą medycy którzy… siedzą w kieszeniach koncernów.

1 polubienie

W krajach arabskich też jest wiadomonacyjne? W Iraku, Iranie? Pokaż nam DOWODY A nie gdybania i swoje chore teorie. Po drugiej stronie są dowody w postaci milionów ludzi zmarlych i chorych, a jakie sa twoje dowody? Pokaz je nam, czarno na bialym a nie bajdurzenia oszolomow

3 polubienia

I co, na takim sympozjum po cichu ustalono, że garstka ludków zrobi resztę świata w trąbę
miliony firm, korporacji, zakładów, i pies wie, czego jeszcze?

Pewnie to zrobili w jakiejś piwnicy o 3 w nocy … :grin:
Byłeś chociaż na jakimś sympozjum? Wiesz, co to jest, jak to wygląda?

Weź ty sobie lepiej sprawdź temp ciała, tylko nie zbijaj gorączki czasem!

3 polubienia

Wystarczy, że kilku najbogatszych popróbuje, a wielokrotnie już próbowało, nierzadko z sukcesem szczepionkowego ogłupiania rządzących i rządzonych.

Wystarczy ? A na jakiej podstawie zakładasz że tak samo postapi 200 innych rządów często walczących że sobą? Udowodnij nam że taki Irak postapi podobnie jak Izrael, że Indie zrobią to samo co Pakistan A USA to samo co Rosja! I to Tak żeby nic się nie wydało. Nie ma takiej możliwości. Nawet w filmach sensacyjnych o takich aferach wie tylko kilka osób, które potem giną w tajemniczych okolicznościach. Żeby zrobic taka akcję na całym świecie potrzebowalbys kilkadziesiąt tysięcy ludzi! Nie ma możliwości żeby utrzymać cos takiego w tajemnicy

2 polubienia

Taaa, i taki Bill Gates, który jest bogatszy niż niejedno państwo się także zaszczepił

Zapewne dostał wodę lub sól fizjologiczną a maseczkę to on sobie tak zawsze nosi, bo lubi :grin:

Pisałem, zmierz sobie temperaturę, ale niem ty wolisz dalej walić w klawisze …
Potem nie płacz, że cię nie ostrzegaliśmy.

3 polubienia

Jak wcześniej napisałem, wystarczy kilka umówionych osób, że popróbuje, niekoniecznie do końca wiedząc, jak takie oszustwo się potoczy. Ale znając, jaki zasięg szczepionkowego ogłupiania ma miejsce we wszystkich państwach, mogą się spodziewać, że znów im się uda takie zbrodnicze mega oszustwo.

To jest taka wstepna ankieta. Czy znajdzie odpowiednia ilosc :sheep::sheep::sheep:

2 polubienia

To cie wypusci jak te koszatniczki, na obiad z kotami. Jako danie glowne…

2 polubienia

Pytalem o dowody a caly czas piszesz w trybie przypuszczajacym. Widać wyraźnie że nie masz argumentów nie do odparcia.
To jeszcze Cię pograżę: fundamentalne pytanie- co te wszystkie 200 rządów ma z tego że oszukali cały świat? Dostali po milion dolarów? Serio w to wierzysz? A teraz wyobraź sobie co by było gdyby to wszystko NAPRAWDE się wydało? Gdyby na jaw wysżły taśmy, rozmowy, nagrania, przelewy? Firmy farmaceutyczne byłyby skończone, tysiące szefów poszloby do więzienia A ludzie zlinczowali by swoje rządy

2 polubienia

Do polityki, do rządzenia idą ludzie chcący rządzić, a nie tacy chcący się kopać z koniem. Zainteresuj się historią szczepień, ale Ty wolisz wierzyć mainstreamowi, który dysponuje dowolnymi miliardami pieniędzy podatników na ogłupianie społeczeństw, podczas gdy ja nie dysponuję nawet 1 promilem ich środków. Ale dam sobie radę przy wsparciu Sił Wyższych.