Pożar na granicy, a wicepremier d/s bezpieczeństwa na L4?

Z braku mamusinej spódnicy schował się do szafy? Pancernej?

2 polubienia

Posrał się jak braciszek jak była wizyta Merkel w Polsce.

2 polubienia

Sprytnie. Jak w przedszkolu, gdy do domu się idzie to zamiast sprzątnąć po sobie można czmychnąć.

3 polubienia

Pracuje zdalnie :joy:

2 polubienia

To, że jest tchórzem, okazał nie jeden raz. Ale on mi od dawna na zdrowego nie wygląda i tym razem naprawdę mogło go coś zmóc.

4 polubienia

zZe strachu. Możnaze strachu umrzeć albo paraliżu dostać.

3 polubienia

UWAGA!!!

Dziś byłem u znajomych w Niemczech i przypadkowo odglądnąłem ich wiadomości.

Było parę migawek z naszej granicy z Białorusią i trochę się różniły od tych w tvp. info.
I dowiedziałem się, że polski rząd konsekwentnie odmawia pomocy innych państw UE, Frontexu i nie wpuszcza mediów na teren tego dramatu. Szczególnie niepolskich.

6 polubień

Albo zwyczajnie w gacie się zesrać.

3 polubienia

To by się pokrywalo z tym co mówią u mnie.
We wszystkich dziennikach, bez wzgledu na ich zabarwienie polityczne

3 polubienia

Zaraz będę wiedział, co w Holandii na ten temat.

2 polubienia

Sądzisz że tvpinfo kłamie? nieeee :stuck_out_tongue_winking_eye:
Tylko gumowemu nie mów bo się biedny załamie.

3 polubienia

Gumowy dobrze wie, co w Niemczech głoszą. Wie, ale nie powie… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

TVP info wczoraj oglądałem dla jaj. W Polsce też odbiera się inne stacje z całego świata i jakoś tam mówią co innego niż np Morawiecki…Ale muszę tvpinfo pochwalić… wczoraj o Tusku nie wspomnieli. Za to dziś… Podobno trzech posłów KO zaatakowało straż graniczną. Jachira ktoś tam kogo nie kojarzę i Tusk. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Ja mam realny problem: znów przysłali mi sutannę. Rozmiar miał być dopasowany do środkowego mojego obwodu, odsyłałam już sutanny zielone (bluzki) a teraz znów sutanna :frowning: To jest podejrzane, że te ubrania mają taki krój.

1 polubienie

To zamów bluzkę nie sutannę. Co ty zamawiasz w sklepie dla zakonnic?

1 polubienie

Nie, ale w jednej firmie polskiej rozmiarówka mogłaby być tożsama, prawda? Albo na aukcjach można lepiej opisywać ubrania, bo co prawda trzyma ciepło dobrze, ale wyglądam jak Buka.

3 polubienia

No mogła by być ale obecnie rozmiarówka zmienną jest. Nawet buty o 2 numery potrafią się różnić.

3 polubienia

Pewnie taka moda teraz. Dokup sobie stułę, szkaplerzyk i ekologiczny drewniany różaniec.

Przeczytałam teraz, że Buka była postacią tragiczną. Ale to nic. Może mam kolorowy szalik. :upside_down_face:

1 polubienie