Z braku mamusinej spódnicy schował się do szafy? Pancernej?
Posrał się jak braciszek jak była wizyta Merkel w Polsce.
Sprytnie. Jak w przedszkolu, gdy do domu się idzie to zamiast sprzątnąć po sobie można czmychnąć.
Pracuje zdalnie ![]()
To, że jest tchórzem, okazał nie jeden raz. Ale on mi od dawna na zdrowego nie wygląda i tym razem naprawdę mogło go coś zmóc.
zZe strachu. Możnaze strachu umrzeć albo paraliżu dostać.
UWAGA!!!
Dziś byłem u znajomych w Niemczech i przypadkowo odglądnąłem ich wiadomości.
Było parę migawek z naszej granicy z Białorusią i trochę się różniły od tych w tvp. info.
I dowiedziałem się, że polski rząd konsekwentnie odmawia pomocy innych państw UE, Frontexu i nie wpuszcza mediów na teren tego dramatu. Szczególnie niepolskich.
Albo zwyczajnie w gacie się zesrać.
To by się pokrywalo z tym co mówią u mnie.
We wszystkich dziennikach, bez wzgledu na ich zabarwienie polityczne
Zaraz będę wiedział, co w Holandii na ten temat.
Sądzisz że tvpinfo kłamie? nieeee ![]()
Tylko gumowemu nie mów bo się biedny załamie.
Gumowy dobrze wie, co w Niemczech głoszą. Wie, ale nie powie… ![]()
TVP info wczoraj oglądałem dla jaj. W Polsce też odbiera się inne stacje z całego świata i jakoś tam mówią co innego niż np Morawiecki…Ale muszę tvpinfo pochwalić… wczoraj o Tusku nie wspomnieli. Za to dziś… Podobno trzech posłów KO zaatakowało straż graniczną. Jachira ktoś tam kogo nie kojarzę i Tusk. ![]()
Ja mam realny problem: znów przysłali mi sutannę. Rozmiar miał być dopasowany do środkowego mojego obwodu, odsyłałam już sutanny zielone (bluzki) a teraz znów sutanna
To jest podejrzane, że te ubrania mają taki krój.
To zamów bluzkę nie sutannę. Co ty zamawiasz w sklepie dla zakonnic?
Nie, ale w jednej firmie polskiej rozmiarówka mogłaby być tożsama, prawda? Albo na aukcjach można lepiej opisywać ubrania, bo co prawda trzyma ciepło dobrze, ale wyglądam jak Buka.
No mogła by być ale obecnie rozmiarówka zmienną jest. Nawet buty o 2 numery potrafią się różnić.
Pewnie taka moda teraz. Dokup sobie stułę, szkaplerzyk i ekologiczny drewniany różaniec.
Przeczytałam teraz, że Buka była postacią tragiczną. Ale to nic. Może mam kolorowy szalik. ![]()