Co ma jedno do drugiego?? Jak złodziej okradnie strych z bielizny pościelowej, to będą się brać za właściciela fabryki, w której złodziej pracował??
Bo taki w Polsce zwyczaj. Jak więzień sp.erd..i to też idzie dyrektor zakładu i przynajmniej dyrektor taki regionalny.
Bo nie dopilnował sprawy przy rekrutacji. Tym człowiekiem były wcześniej jakieś problemy. Z zachowaniem. Ktoś musi stracić głowę by media nie pyskowały.
Nom…akurat na niego padlo mimo, ze problemy pietrza sie od lat z tego co pisza w mediach.
Też tego nie rozumiem. Dlaczego dymisja? skoro: "Jak czytamy w oświadczeniu, podejrzany ostatnie badania medycyny pracy przeszedł 9 kwietnia tego roku, otrzymując zaświadczenie o zdolności do służby ważne do 9 kwietnia 2027 roku. "
A wiesz jak wyglądają takie badania? Niestety po prostu się je przechodzi. Na badaniach kilka lat temu na handlowca gdzie są psychotesty kierowcy i testy na reakcję w ciemności psychotesty miałem na 100% a na reakcje w ciemności nie powinienem. Pani mi uśredniła. Na swoją obronę powiem że nie jeżdżę po zmroku bo nie.
Kozioł ofiarny.
Nie wiem, ale to nie służby więzienne te badania przeprowadzają, więc jaki wpływ na nie miał ten, który złożył dymisję?
Szukaja kozła ofiarnego?
@gra jesli nie wiesz? Ale wiesz?
to chodzi o nadzor nad sluzba. Musza pokazac, ze ktos poniesie konsekwencje…niewazne, ze od dawna jest lipa…