Pracownik Służby Więziennej zabił lekarza ortopedę w Krakowie, a już są zakusy, by zwolnić zwierzchnika SW, dlaczego?!

Co ma jedno do drugiego?? Jak złodziej okradnie strych z bielizny pościelowej, to będą się brać za właściciela fabryki, w której złodziej pracował??

Bo taki w Polsce zwyczaj. Jak więzień sp.erd..i to też idzie dyrektor zakładu i przynajmniej dyrektor taki regionalny.

Bo nie dopilnował sprawy przy rekrutacji. Tym człowiekiem były wcześniej jakieś problemy. Z zachowaniem. Ktoś musi stracić głowę by media nie pyskowały.

2 polubienia

Nom…akurat na niego padlo mimo, ze problemy pietrza sie od lat z tego co pisza w mediach.

Też tego nie rozumiem. Dlaczego dymisja? skoro: "Jak czytamy w oświadczeniu, podejrzany ostatnie badania medycyny pracy przeszedł 9 kwietnia tego roku, otrzymując zaświadczenie o zdolności do służby ważne do 9 kwietnia 2027 roku. "

4 polubienia

A wiesz jak wyglądają takie badania? Niestety po prostu się je przechodzi. Na badaniach kilka lat temu na handlowca gdzie są psychotesty kierowcy i testy na reakcję w ciemności psychotesty miałem na 100% a na reakcje w ciemności nie powinienem. Pani mi uśredniła. Na swoją obronę powiem że nie jeżdżę po zmroku bo nie.

Kozioł ofiarny.

1 polubienie

Nie wiem, ale to nie służby więzienne te badania przeprowadzają, więc jaki wpływ na nie miał ten, który złożył dymisję?

3 polubienia

Szukaja kozła ofiarnego?

@gra jesli nie wiesz? Ale wiesz?

to chodzi o nadzor nad sluzba. Musza pokazac, ze ktos poniesie konsekwencje…niewazne, ze od dawna jest lipa…