Premier Morawiecki stwierdził, że przechodzimy do kontrofensywy w walce z koronawirusem

W linku jest cała lista 53 krajów.

1 polubienie

Hiszpan to choc po szkodzie bywa madry.
Najpierw napsuli a teraz ratuja

1 polubienie

A w Japonii mówi się ponoć już o czwartej fali kornoawirusa i najgorzej jest jak nie trudno się domyślić w Tokyo

Co tam w Japonii to nie dojdziesz.
Covid to nie zawody olimpijskie.

1 polubienie

Włosi to lenie. Wyobraź sobie mają swoje wakacje od pracy co roku i wtedy nie nakłonisz żadnej fabryki do pracy choć by na cito.

2 polubienia

A nasz rząd zwoził Polaków z całego świata… Jak by sobie odpuścili pewnie byśmy mnie dostali po tyłkach.

2 polubienia

Niezupelnie tak. Jest czesto zwyczaj zamykania fabryk layem na okreslony czas (jesli nie jest to produkcja ciagla). Ten czas czesto jest wykorzystywany na konserwacje urzadzen lub remonty.

1 polubienie

Włosi są leniwi, to prawda, ale za to Grecy… Italiańce, to przy nich pracusie.

2 polubienia

no wiesz doświadczyłem 4 razy ich przerwy. Sam nie zamówię nic z italii

2 polubienia

Makaroniarze do tego sa bezczelni. Jak mi ktos mowi, ze Hiszpania to kraj “mañanów”, to przypominam, ze po wlosko jest jutro jest domani, choc czesciej uslyszlyszysz più tardi o impossibile czyli pozniej i niemozliwe.

1 polubienie

Wyjątkowy materiał, gdzie wypowiada się głównie gen. Waldemar Skrzypczak

Ponoć najwięcej zaszczepionych w UE jest na Malcie, na Węgrzech oraz w Danii…

W Polsce 16 osób jest zakażonych indyjską mutacją, ale zapewniają, że szczepionki działają również na indyjską mutację …

UE ma zamówić szczepionki amerykańskiej firmy NOVAVAX

Co ma byc to będzie. Polska niestety w tej rozgrywce jest pionkiem. I to bez szans zostania hetmanem.

1 polubienie

Ale za gońca może robić… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

:smiley::smiley::smiley: