Napiszcie tu szczerze.
Ja wysłałam rodzinę goryli, bo Larsik lubi gorylki…
Nunu, chyba nie zastanowiłaś się zadając to pytanie. To forum dla dorosłych i wydaje mi się, że każdy z forumowiczów ma już 18 lat. No chyba, że czegoś nie wiem.
Eee, pewnie miało być “dla dziecka”. A poza tym wszyscy jesteśmy dziećmi!
A… Jak tak to w porządku
"Wszyscy jesteśmy dziećmi bogów "… [Daniken]
Na razie nic. Ale moze jeszcze zdążę…
Dobry alkohol
Nie kupiłam nic dzieciom. Nie dostałam nic. Ale w niedzielę miałam dzień mamy i zostałam obdarowana prezentami.
A ja myślałam, że dorośli też mają dzień dziecka
Przede wszystkim,pamiętałem o córce.
Sobie kupiłem piwo na wieczór i płytę Status Quo.
Dopóki rodzice żyli, to też byłam dzieckiem, mimo dorosłości byłam ich dzieckiem
Co do prezentu, to tak, zrobiłam sobie prezent (niekoniecznie związany z tym świętem)w postaci sznurka na makramę.
Ja nie. Prezent zrobiłam sobie wczoraj (sporo akcesoriów ze sklepu plastycznego i sandały). Ale to nie z okazji dnia dziecka, tylko tak
Kupiłem sobie świeże truskawki, to chyba tyle.
A memu dziecku kupiłem w prezencie plecak “biurowy” bo właśnie dziś symbolicznie pożegnał się z dzieciństwem i poszedł do pierwszej pracy. Wrócił zadowolony
To ile to już lat ma Twój syn? Pamiętam jak na starym pytamy,pisałeś o tym jak dałeś synowi klucz od mieszkania, że to taki krok w stronę samodzielności;)). Kurczę wydaje mi się, że to było niedawno @Bingola :))
Ma 21 lat, stary koń z niego
Zanik pamięci, że 1 czerwca w ogóle był. Bo payslip już był 31 maja Cieszyłem się jak dziecko ale dzień za szybko…
Nic nie dostałem i nic nie dałem. Totalny bojkot. Ludziom z tego dobrobytu już się w głowach poprzewracało.
Rodzice zabrali mnie na lody