Prezent na Dzień dziecka dla siebie. Co kupiliście/dostaliście?

Moze masz na mysli łapacze snow?

1 polubienie

Nie o to chodzi…W jednym z odcinków Strażnika Teksasu padła nazwa takich ozdób w języku cherokee.To tak fajnie brzmiało… :innocent:

2 polubienia

Nie chodzi Ci czasem o słowo MANDALA?

Teraz mi namieszałaś.Bardzo podobnie to brzmiało…Jak…“madalita”.Manalita…A może Mandala? :thinking:

3 polubienia

A to Co jeszcze bardziej namieszam. :grin:
Była jeszcze MOSTACILLA - bransoletka z koralików :grin:

3 polubienia

A to nie wiem. Straznika Teksasu oglądałam od przypadku do przypadku

3 polubienia

Dobra,stop!!! :innocent: :innocent: :innocent:
Niepotrzebnie z tym wyskoczyłem bo chyba sobie nie przypomnę.Choc w Strażniku Teksasu jestem mocny :laughing:

3 polubienia

To nie jest prawdziwy łapacz snów. Łapacz jest w środku wyplatany, ten ma serwetkę zrobioną na szydełku :slight_smile:

2 polubienia

Mandala w mowie potocznej to ogolne okreslenie pewnego rodzaju ozdoby. Symbolike ma religijna
Okragla lub wpisana w prostokat. Najpopularniejsze to te zwiazane z buddyzmem, o skomplikowanym rysunku, na ktorym wtajemniczeni cwicza wyobraźnię przestrzenną.

1 polubienie

Wiem, ze wyplatany.
Wisi u mnie taki lapacz kurzu z piorkami w sypialni. :rofl: Licho nigdy nie spi :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

2 polubienia

Mam pomysl na prezent (bez wgledu na wiek dziecka).

3 polubienia

To dzien w Polsce dla dzieciaków.
Jest też

Dzień bez Alkoholu :rofl:
Zamiast tego Dzień Mleka i Święto Bułki
I a jakże
Światowy Dzień Rodziców

3 polubienia

Pomaga? Odpędza złe sny?

1 polubienie

Nie wiem, ja raczej nigdy nie walczylam z nocnymi zmorami :wink:
Ale profilaktyka nie zaszkodzi :joy_cat:

2 polubienia

Dawno dawno temu,dostalem spodnie jeansopodobne [jak to za komuny] z naszywką “The Beatles”.I z czarną gitarą na brązowym tle…
Byłem tak dumny ze łaziłem na wszystkie,wakacyjne spacery aby sie tylko pokazać! :joy:

4 polubienia

Pomaga. Odkąd go mam przestały mnie męczyć koszmary. Mam taki zrobiony przez Indian, nieduży, jest chyba upleciony z żyłki a piórka na rzemykach są bardzo malutkie, takie coś między piórami a puchem.

4 polubienia