Prezenty

Nie jestem zainteresowany, widziałem 5 sekund walki i żle się czułem, kiedy spotykałem psa w mieście - skóra wisiała płatami, potem strzał z pistoli w głowę bo pies który posmakuje krwi już będzie agresywny . Większość z psów bezpańskich, to przegrani takich walk, którym udało się uwolnić, pokancerowanych z bliznami, bo płaty częściowo przyrastały, wyjedzone boki, masa ran otwartych z robakami - takie małe białe, strach było iść samemu po zakupy, chordy / 10 - 15 psów / były wszędzie. To nie był miły widok, pomimo że zakazany grzywną i wysokimi wyrokami na południu, pomimo że wojsko w śmigłowcach próbuję to ukrucić. To są układy z Cammorą La Sycilia / mafia /, od niej co 3 dom był jakoś uzależniony. Zbyt dużo złych sytuacji ocierało się o mnie

Korridę też powinni zlikwidować

Oficalny biznes, za którym stoja pieniądze
Moze covid to zmieni ? przynajmniej w Europie?

Oby

dla mnie zabijanie braci mniejszych dla przyjemnosci? jest złe

Mój tata jest wędkarzem, więc mogę wam podpowiedzieć, gdzie zrobicie fajne zakupy na prezent dla wędkarza. Sprawdźcie sobie internetowy sklep karpiowy RK Baits https://rkbaits.pl/ Mają super zaopatrzenie, wysokiej jakości produkty i zdecydowanie rozsądne ceny, dla wędkarzy karpiowych to istny raj.