Nie jestem zainteresowany, widziałem 5 sekund walki i żle się czułem, kiedy spotykałem psa w mieście - skóra wisiała płatami, potem strzał z pistoli w głowę bo pies który posmakuje krwi już będzie agresywny . Większość z psów bezpańskich, to przegrani takich walk, którym udało się uwolnić, pokancerowanych z bliznami, bo płaty częściowo przyrastały, wyjedzone boki, masa ran otwartych z robakami - takie małe białe, strach było iść samemu po zakupy, chordy / 10 - 15 psów / były wszędzie. To nie był miły widok, pomimo że zakazany grzywną i wysokimi wyrokami na południu, pomimo że wojsko w śmigłowcach próbuję to ukrucić. To są układy z Cammorą La Sycilia / mafia /, od niej co 3 dom był jakoś uzależniony. Zbyt dużo złych sytuacji ocierało się o mnie
Korridę też powinni zlikwidować
1 polubienie
Oficalny biznes, za którym stoja pieniądze
Moze covid to zmieni ? przynajmniej w Europie?
1 polubienie
Oby
dla mnie zabijanie braci mniejszych dla przyjemnosci? jest złe
1 polubienie
Mój tata jest wędkarzem, więc mogę wam podpowiedzieć, gdzie zrobicie fajne zakupy na prezent dla wędkarza. Sprawdźcie sobie internetowy sklep karpiowy RK Baits https://rkbaits.pl/ Mają super zaopatrzenie, wysokiej jakości produkty i zdecydowanie rozsądne ceny, dla wędkarzy karpiowych to istny raj.